To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Elity, lans i drogie ciuchy - dyskusja ogólna

MoRToN - Pią 23 Paź, 2009

Za duzo niestety, niestety...
KonradMK - Pią 23 Paź, 2009

Marek23 napisał/a:
Cytat:
James Bond nie chodzi w podartych portkach, w tym rzecz, że żeby być w 100% jak piszecie trzeba się schludnie ubierać, jak Marek na przykład :)

hehe, rozumiem, ze chodzi o moje spuszczone gacie :rotfl: Jak kiedys razem z Michalem poruchacie tyle co ja na te moje gacie, to wam kupie jakies r5 z ch, zebyscie w koncu znowu zaczeli sie cieszyc samochodami :*

różnimy się tym, że ty się tym chwalisz, a ja wolę zostawić dla siebie. nie jesteś jedynym cwaniakiem na tym forum :lol2:

Marek23 - Pią 23 Paź, 2009

Kondziu, spoko zostaw dla siebie :*

Marek23 napisał/a:
Kondziu, spoko zostaw dla siebie :*

na prawdę uważasz, że warto zrobić wyliczankę gdzie, z kim, ile razy itd? czy fakt, że panna robiłą ci pałę w knajpie bo fajnie zagadałeś albo miałeś fajne spodnie jest warte opowiadania? ja pamiętam że jak bylismy w lublinie na imprezie (po moim wypadku) to nic nie zdziałałeś ;)

KonradMK napisał/a:
na prawdę uważasz, że warto zrobić wyliczankę gdzie, z kim, ile razy itd? czy fakt, że panna robiłą ci pałę w knajpie bo fajnie zagadałeś albo miałeś fajne spodnie jest warte opowiadania? ja pamiętam że jak bylismy w lublinie na imprezie (po moim wypadku) to nic nie zdziałałeś ;)

Tak,uwazam, ze fajnie sobie o czyms takim pogadac od czasu do czasu. Nie widzę w tym nic złego. W Lbn byłem na takim kacu, ze nawet Irina Sheik by mnie nie podjarała. Poza tym ja nie twierdzę, że wszędzie wyrywałemm panny, bo tak nigdy nie było. Ale zawsze walczyłem na froncie, bo uwodzenie kobiety jest czyms pieknym. Więc wara od moch gaci, bo wam z Michałem podwyższę twarzowe.

Michał - Pią 23 Paź, 2009

Cytat:
hehe, rozumiem, ze chodzi o moje spuszczone gacie

nie chodziło mi o twoje gacie, które uwarzam że są naprawde spoko, ale luz :D
Cytat:
No ta.. .z tym, że najpierw trzeba nawiązać konwersacje

morton, miałem czerwony flanel i sie udało, reszta na pw :)
Cytat:
bo wam z Michałem podwyższę twarzowe.

hehe, nie rozumiem tego slangu rybnickiego. Co to znaczy ?

Michał napisał/a:
Cytat:
hehe, rozumiem, ze chodzi o moje spuszczone gacie

nie chodziło mi o twoje gacie, które uwarzam że są naprawde spoko, ale luz :D

Szkoda, że moja dziewczyna tak nie uważa. Najchętniej by mnie widziała w dieslach, a kurde nie lubię obciślaków :rotfl:

Poza tym spoko, luz :* Rybnicki slang cieżki ziom, tak jak tamtejsze imprezy.

Ale schodząc ciut z tematu. Jechałem w ostatni weekend taka imprezę rajdową kolegi sejem. Odcinki były rozłożone po wsiach... Kurcze, była niedziela, miejscowi po kosciele oglądali wyczyny "rajdowców". Było tam tyle zaje.bistych sztuk... Czasem bujając się po dużych miastach takie czegos nie doświadczysz. Piękne, , nie rozpuszczone, z tym płomykiem kobiecej naiwności w oku...

wiem o czym piszesz Marku, byłem kiedyś u kumpla w Ostrowcu Św. i robiliśmy objazd odpustowym autem, które potem od niego nabyłem. tylko podobno import do miasta się nie udaje, trzeba na wyjeździe zaliczać.
martin.h - Pią 23 Paź, 2009

MoRToN napisał/a:
No ta.. .z tym, że najpierw trzeba nawiązać konwersacje a jak będziesz w czerwonej flaneli w krate to może się nie udać.

A co ma rozmowa do tego jak jesteś ubrany? Kobieta, która ocenia faceta po ubraniu, metkach itp. nie jest warta zainteresowania. Szkoda czasu.

MoRToN napisał/a:
Niestety mi też często się zdarza wyrobić pierwsze wrażenie o ludziach na podstawie tego jak wyglądają... niestety najpierw widzisz, poźniej poznajesz...

Warto to zmienić bo czasem można poznać kogoś ciekawego, a strój to w pewnym stopniu jego bycie oryginalnym.

OSKAR - Pią 23 Paź, 2009

A ja zawsze ubieram sie tak,zeby mi bylo wygodnie i zebyc sie dobrze w tym czul ;d

To majki i reszta kaza mi sie przebierac jak wypad do platy byl jakis ;d

A co do wyrywania panien to struj ma znaczenie takie kiedy z jednego konca sali sie patrzy na drugi.

Mozan sie ubrac w podarte zeczy i zachowywac sie tak,ze ci te ciuchy pasuja i sie w nich czujesz dobrze.
A mozna zalozyc to samo i wygladac jak idiota bo po prostu nei bedzie pasowac.

A zasada najwazniejsza - cytat Kazika "Niech się wstydzi ten kto widzi...."

:)

nox - Pią 23 Paź, 2009

OSKAR napisał/a:
"Niech się wstydzi ten kto widzi...."

Tak jest Osci dobrze mówi .

Sa jakies ogólne zasady przyjęte że np nie chodzimy z fujara na wietrze ale pyzatym to hulaj dusza co komu się podoba , bo co kogo interesuje czy ktoś ma obcisłe potargane spodnie spuszczone do kolan jego sprawa , zią ważne jest to zęby się dobrze czuć , co jeżeli ktos ubierając się w "pedalskie" jak to co poniektózy piszą eh :/ ciuchy to ten ktoś dobrze się czuje przez co ma lepszy humor nastawienie , czyli lepiej pracuje jest lepszy dla swojej kobiety , chłopaka co wam do tego massakra... Nietolerancyjne skurczybyki .... :faja:

O tyle powiem :faja: ;)

liberalizm postkomunistyczny. każdy robi co chce i jak chce, nie ma żadnych norm społecznych dot. zachowań, wyglądu, kultury osobistej. wg ciebie to jest cool, dla mnie to kołtuństwo
Michał - Pią 23 Paź, 2009

nox - a ja sie z tym nie zgadzam. Są przyęjte jakies tam normy. Jak marek chodzi w spusczonych gaciach, luz. Ale jak ktoś chodzi w spuszczonych, brudnych, porwanych szmatach to juz nie jest to "hulaj dusza"
tak jak kondzio

nox - Pią 23 Paź, 2009

Oczywiście jeżeli ktoś śmierdzi 2 miesięcznym potem i ma zalane spodnie itp itd to jasne podobnie jak z fujara na wietrze ;) zgadzam się ale wg mnie dopóki nie szkodzimy innym to hulaj dusza :)

a propos spuszczonych gaci to już w USA się za to biorą, podobno chcą tego zabronić i wlepiać mandaty jeśli gacie są wyżej niż pasek, było na Y2B