pudzian podobno łamie żebra na sparingach. Na bank to świrowanie i podsycanie atmosfery przed walką
mogę tylko potwierdzić, że naprawdę spowodował pęknięcie piszczela na treningu u jednego intruktora. o żebrach tylko słyszałem przy kawie
PS Ten Wałujew ma łapę jak kiść bananów, zobaczcie jak trzyma to piwo Vlodarsky - Czw 03 Gru, 2009
Michał napisał/a:
pudzian podobno łamie żebra na sparingach.
i to swoim penisem !!!! tak słyszałem...k-mart - Czw 03 Gru, 2009 swoja droga to czy Walujew jest wyzszy od Bad-iego?
Ciekawe jak on by wygladal w kombinezonie do scigania.KonradMK - Czw 03 Gru, 2009
k-mart napisał/a:
swoja droga to czy Walujew jest wyzszy od Bad-iego?
Ciekawe jak on by wygladal w kombinezonie do scigania.
i z latarą w dachuKonradMK - Czw 03 Gru, 2009 mam kawałek taśmy instruktazowej przygotowanej przez Alakidę dla Pudziana, podobno z niej uczy się tajnych ciosów
Jacek - Czw 03 Gru, 2009
KonradMK napisał/a:
mam kawałek taśmy instruktazowej przygotowanej przez Alakidę dla Pudziana, podobno z niej uczy się tajnych ciosów
ładny chój!
jak ty to wykopujesz z tego netu??KonradMK - Czw 03 Gru, 2009 mam pomocników, jak św. MikołajJacek - Czw 03 Gru, 2009 lolM - Czw 03 Gru, 2009 oni są zaj.ebiści...
i pomyślec ze te bydło żyje z socjalu na który wpłacamy do UE niezły hajsGeKo - Czw 03 Gru, 2009 500 lat za nami, mówiłem.Michał - Pią 07 Maj, 2010 no to lecimy dalej
Anonymous - Pią 07 Maj, 2010 Gdzieś słyszałem że Maniek tanio skóry nie sprzeda
Jakarti - Pią 07 Maj, 2010 kiedy to??anjas - Pią 07 Maj, 2010 tudej!Jakarti - Pią 07 Maj, 2010 13. Konfrontacja Sztuk Walki w Katowicach