HydePark - Sztuki walki - Boks, muay thai, taekweondo etc
Bad-i - Sob 12 Gru, 2009
Marek23 napisał/a:
saxorulez napisał/a:
Kołdej już walczył Wygrałem przez KO po 22 sekundach, zadając mu o połowę mniej ciosów niż Pudzian.
Jesli tak bylo,to od dzisiaj juz zawsze bede mily...
bo po 10 sekundach Saxo był juz w szatni i uderzał w torebke z lodem
p.s. spotkałem wczoraj Pudziana po walce pod Maską, mysle ze dzisiaj nie udzieli zadnego wywiadu Barejka - Sob 12 Gru, 2009 troche lepsza jakosc i zaczyna sie juz od najlepszego
kopal go jak jakis kibol qbus - Sob 12 Gru, 2009 przeciez najman sam po walce powiedzial ze jego zalozeniem bylo wytrzymac minute z pudzianem... nie udalo sie Janusz - Sob 12 Gru, 2009 kij z tym..... najlepszy jest brat Pudziana.... Michał - Sob 12 Gru, 2009 ta
żenada PiTT - Sob 12 Gru, 2009 fajna walka
z jednej strony cel był jeden, miał wygrać a nie technicznie do tego podchodzić... wygrał i szacun
Najman jakby się nie przewrócił to może by jeszcze obił nieco Pudziana, ale i taki myślę że Pudzian miał sporą przewagę
widać że to wszystko jest mega chaotyczne i wali na oślep no, ale takie były zasady walki
taka solówa na boisku za szkołą
jestem ciekaw jak by wyglądała konfrontacja z Mirko Crocopem - jak dla mnie gość jest mistrzem
qbus - Sob 12 Gru, 2009 brat pudziana mistrz!martin.h - Sob 12 Gru, 2009 Panowie pie.rdoli.cie, siła liczy się bardzo w takich walkach. A to, że Pudzian nie ma techniki? To nie łyżwiarstwo figurowe. Na pewno z kimś bardziej doświadczonym i silniejszym nie pójdzie mu tak łatwo jak z Najmanem, ale nie stawiałbym go od razu na straconej pozycji. Ma chłopak ambicje i charakter.Janusz - Sob 12 Gru, 2009
PiTT napisał/a:
co on zrobił temu king kongowi w 2.05 ??fydi - Sob 12 Gru, 2009
Janusz napisał/a:
co on zrobił temu king kongowi w 2.05 ??
to jest bob sapp i raczej nie ogarnia
corcop był dobry tylko miał jeden problem zawsze przegrywał z ernestem k-mart - Sob 12 Gru, 2009
PiTT napisał/a:
stem ciekaw jak by wyglądała konfrontacja z Mirko Crocopem - jak dla mnie gość jest mistrzem
wiedzialem ze to wkeilsz
A brat Pudziana kiedys topil sie w jeziorze bialym, moje ziomki go uratowaly Michał - Sob 12 Gru, 2009 wlasnie chciałem napisać że nikt nie wstawił prze kocura ernesta host'a z holandii, który jest starszy od dinozaurów a i tak wszystkich klepie
To co wstawił fydi - zajebiste. Mirko dobrze na klatunie latare/splot przyjoJaco - Sob 12 Gru, 2009 Pudzian jako tako techniki nie ma, ale nadrabia siłą ... Szkoda że tak szybko poszło
jednak w tej całej śmiesznej imprezie polsatu rozbrajający był gość w żółtych rajstopkach kociando czy kociondo i to jego czekanie na przeciwnika na parterze
dzisiaj od rana w szkole była beka z gościa .. TomsoN - Sob 12 Gru, 2009 Pudzian Band rozj.ebał galę.k-mart - Sob 12 Gru, 2009 Pudzian zaliczyl by maskaryczne latary w dach od takiego Mirko czy Ernesto.
Nie tylko ze maja technike, zwroccie uwage ile ciosow sa w stanie przyjac.