martin.h - Śro 18 Lis, 2009 iQ - Śro 18 Lis, 2009 M - Śro 18 Lis, 2009 Zaj.ebiste podsumowanie tego tematu - dziekujemy kej ( w koncu cos smiesznego)
Anonymous - Śro 18 Lis, 2009 jebłem kubas - Śro 18 Lis, 2009 kej dobry klej tym razem ! Bad-i - Śro 18 Lis, 2009 LATARA W DACHJakarti - Czw 19 Lis, 2009 łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa lol brawo Jaco - Czw 19 Lis, 2009
k-mart napisał/a:
"Otwieraj huyu! Rozp.ierdole ci ten huyowy leb gnido"
Ja: "zaslaniasz mi slonce"
"Bo ci k.urwa ten samochodzik na dach wywroce! otwieraj brudasie, bo ci przez te drzwi zayebie"
"nara"
"Kondziu, dawaj dawaj, wywrocimy mu to gowno"
po czym przejechalem na czerwonym i tyle mnie widzieli.
pozamiatane, oplułem sobie monitor...Marek23 - Czw 19 Lis, 2009
Jaco napisał/a:
k-mart napisał/a:
"Otwieraj huyu! Rozp.ierdole ci ten huyowy leb gnido"
Ja: "zaslaniasz mi slonce"
"Bo ci k.urwa ten samochodzik na dach wywroce! otwieraj brudasie, bo ci przez te drzwi zayebie"
"nara"
"Kondziu, dawaj dawaj, wywrocimy mu to gowno"
po czym przejechalem na czerwonym i tyle mnie widzieli.
pozamiatane, oplułem sobie monitor...
Czytając, mam pełna wizualizację.... Kur.wa jak to smieszy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1Jacek - Czw 19 Lis, 2009 Vlodarsky - Pią 20 Lis, 2009 widzisz k-mart jak łatwo trafić na kogoś kto pije za dużo red bull'a ? Ale Kondzio powinien lecieć z wykopem na Ciebie... nie wierze, że stał obojętnie.pP - Pią 20 Lis, 2009 KonradMK - Pią 20 Lis, 2009
Vlodarsky napisał/a:
widzisz k-mart jak łatwo trafić na kogoś kto pije za dużo red bull'a ? Ale Kondzio powinien lecieć z wykopem na Ciebie... nie wierze, że stał obojętnie.
dokładnie. nigdy nie stoję obojętnie gdy widzę czyjąś krzywdę Kamilbike - Czw 26 Lis, 2009 Odwiozlem staruszke do pracy i skrecam z lindleya w jerozolimskie w kierunku ochoty. Norma jest na tym skrzyzowaniu ze jesli Ci z aleji beda mieli czerwone to zapchaja skrzyzowanie tak ze ulice dojezdzajace maja pozniej problem z przejazdem. Tak tez bylo i tym razem, jakis wielkoglowonosy koles w mazdzie 323F stanal tak ze zablokowal ulice zelazna, kierowca pierwszego samochodu zaczal trabic na goscia bo ten mogl smialouciec chociaz na chwile na bus pas zeby puscic tych jadacych z boku, niestety ten nie zrobil jakiegokolwiek manewru procz wyciagniecia prawej reki ze srodkowym palcem do bocznej szyby tylnych prawych drzwi Pan z trabiacego samochodu zaczal mu bic brawo i sie smiac i na tym sie skonczylo. Nie ma to jak kultura na drodzeM - Czw 26 Lis, 2009 ja mysle ze latara w dach by wyjaśniła wszystkie wątpliwości