nox - Czw 04 Mar, 2010 Dokładnie ,za każdym razem jak myjesz auto to zanim znów nabierzesz szamponu płuczesz ja w wiadrze z czystą wodą tak aby piach i inne brudy tam zrzucićM - Czw 04 Mar, 2010 zacniePiTT - Czw 04 Mar, 2010 za 8zł. to ciężko obmyć auto na 1-szym programie a gdzie reszta
walą w chooja po całości cwaniaki z tych samoobsługowych
az bym kiedyś stoper odpalił i zobaczył ile to faktycznie licząAnonymous - Czw 04 Mar, 2010 Z tym stoperem to dobry pomysł.
A z własnego doświadczenia, we Wrocku myjnia bezobsługowa
kolo salonu BMW (proszek etc) zapodałem 20 zł i nawet
fajka nie zdążyłem spalić jak myłem, w Enschede (NL)
wrzucam 3-3,5 ojro przelecę wszystkimi programami,
2 fajki po drodze się spali a i czasami zostaje czasu, (sorki za taki przykład z fajkami)
I gdzie tu sprawiedliwość....
PozdroAnonymous - Czw 04 Mar, 2010 106-tke myje,a właściwie myłem ,bo jest zamknięte za 7zł - 7min , shell w Katowicachleon - Czw 04 Mar, 2010 kiedys planowalem otwarcie takich stanowisk myjni i celowo podjechalem na kilka juz istniejacych zobaczyc czas mycia za 1 zl - okazalo sie ze przecietnie jest to 40 sekund.. ale np przy centrach handlowych czas spadal nawet ponizej 30 sekund natomiast na totalnych wsiach nawet ponad minute mozna bylo myc za jednego PLNaBart - Sob 06 Mar, 2010 w mojej okolicy na bezdotykowych BP 1 jednostka to zdaje się 40 albo 45 sekund, gdzieś jest to napisane. Na upartego za 6-7zł myję i spłukuję całe doblo zefir - Sob 06 Mar, 2010 ja honde ogarniam za 6 zl na trzech programach chyba ze jest mega ujebawsza to jade na myjke gdzie za 14 zl myja bardzo fajnie fure
w lodzkim generalnie tez jest lipa z tymi minutami, ale kolo moich rodzicow jest stacja gdzie jeden zloty rowna sie jednej minucie strick - Sob 06 Mar, 2010
zefir napisał/a:
w lodzkim generalnie tez jest lipa z tymi minutami
A na tej obok retkinii bezdotykowej? Zawsze sa fajne kolejki...PGmaster - Sob 06 Mar, 2010 W Płocku nadal jest 1 zl=1 minucie.
W Wawie na Gorczewskiej udalo mi sie umyc samochod za 6zl i wygladal calkiem niezle.Cartoon - Sob 06 Mar, 2010
PGmaster napisał/a:
W Wawie na Gorczewskiej udalo mi sie umyc samochod za 6zl i wygladal calkiem niezle.
PG, jak Ty to zrobiłeś?? Ja tam zawsze 10 muszę wrzucić PGmaster - Sob 06 Mar, 2010
Cartoon napisał/a:
PGmaster napisał/a:
W Wawie na Gorczewskiej udalo mi sie umyc samochod za 6zl i wygladal calkiem niezle.
PG, jak Ty to zrobiłeś?? Ja tam zawsze 10 muszę wrzucić
Na Ehre? Jakbym mial placic za takie mycie dyche to wolalbym oddac komus na reczna Bonczek - Sob 06 Mar, 2010
PGmaster napisał/a:
W Płocku nadal jest 1 zl=1 minucie.
Golf z Avatara jest Twój? Bo widziałem takiego właśnie na tej myjni w przeciągu ostatnich 2 dni zefir - Sob 06 Mar, 2010
strick napisał/a:
zefir napisał/a:
w lodzkim generalnie tez jest lipa z tymi minutami
A na tej obok retkinii bezdotykowej? Zawsze sa fajne kolejki...
si ja mieszkam na retkini i raczej tam furacza nie myje, raz ze kolejki a dwa ze czesto na chemii oszczedzaja Cartoon - Sob 06 Mar, 2010
PGmaster napisał/a:
Cartoon napisał/a:
PGmaster napisał/a:
PG, jak Ty to zrobiłeś?? Ja tam zawsze 10 muszę wrzucić
Na Ehre? Jakbym mial placic za takie mycie dyche to wolalbym oddac komus na reczna
Yhm, ale dziś za to w Płocku umyłem na maszewie za całe 8pln - pierwsze mycie po paru miesiącach Fiesta jednak jest czarna