Marek23 - Czw 10 Gru, 2009 Kej,nie dyskutuj. Co Ty mozesz wiedziec o wielkim swiecie, jak cale zycie w Szwajcarii jesz obiady. Zjesz kiedys lunch to Cie oswieci.M - Czw 10 Gru, 2009 Ja nie wiem co to lunch, jestem ze wsi Barejka - Czw 10 Gru, 2009
eM napisał/a:
Ja nie wiem co to lunch, jestem ze wsi
lunch to potoczna nazwa krowy dojnej Marek23 - Pią 11 Gru, 2009
eM napisał/a:
a nie wiem co to lunch, jestem ze wsi
PieQt - Pią 11 Gru, 2009
Marek23 napisał/a:
PieQt napisał/a:
właściwie to nie wiem, czy wdawać się z Tobą w dyskusję, czy nie - chyba powinienem zacząć od napisania czegoś w Twoim tonie - tak żebyś zrozumiał - z tego co piszesz to smutny impotent z Ciebie - zal mi Ciebie itd.
PieQt napisał/a:
Poza tym nic wynika z Twojego postu, ponieważ tak na prawdę nie wykazałeś żadnych błędów - albo napisz o konkretach, albo daj sobie spokój z takimi ogólnikami - więc konkrety proszę.
W sumie nie wiem skad atak twojej osoby na mnie,ale ok, niech Ci bedzie.
Ja nie wykazalem bledow Panie Prawniku, tylko glupote tego regulaminu, ktory mozna sobie w takiej formie podarowac. A jesli nawet jest on do czegos "wiekszego" potrzebny, to lepiej tego czegos nie wrzucac na forum, bo ciezko to cos czytac.
Byc moze to Ty sam splodziles to cos, bo ciezko inaczej Twoja irytacje moim postem wytlumaczyc.
Tak ja go napisałem i specjalnie tak do Ciebie napisałem, ponieważ nie wiesz nic na temat tego, co regulamin miał zawierać, dlaczego są takie a nie inne postanowienia, jakie były wytyczne dla regulaminu. Zapisy zostały z jakiegoś powodu tak sformułowane, i nie dlatego, żeby zmieniać to co jest na forum, ale żeby móc coś osiągnąć w pryszłości POZA FORUM. Poza tym odniosłeś się do ludzi, którzy chcą coś zrobić - delikatnie mówiąc pogardliwie. Absolutnie nie piszę tu o sobie, ponieważ nie ja rządzę forum, tylko czerwoni i funkcyjni. Nie będę nikogo bronił, bo sami mogą się obronić - tak czy inaczej, chętnie wyjaśnię zapisy- jeśli będzie taka potrzeba. Do ciebie nic nie mam, nawet Ciebie nie znam - tak samo jak Ty mnie.
Możliwe, że czerwoni powinni poinformować o celu, jaki ma osiągnąć wprowadzenie regulaminu - a może nie. Jak zostało wcześniej napisane, jeśli HH chce robić fajne imprezy, wynajmować tory, zarabiać na reklamach - to potrzebne jest zarejestrowanie HH. Ponieważ forum jest głównym kanałem wymiany informacji pomiędzy tu zarejestrowanymi, to na szczęście bądź nieszczęście trzeba było zacząć od regulaminu forum. Z jasnego powodu, po zarejestrowaniu HH, forum przestaje być grupą internautów, tylko częścią klubu, który podlega kontroli.
Z regulaminu można wyczytać dużo rzeczy, które tam nie są zapisane, jak z każdego dokumentu można wyczytać pewnie jakieś luki - czyli regulamin jest jak najbardziej ok, bo nie odbiega w tym względzie od innych dokumentów. Niezależnie od zapisów, to jak będzie wyglądało forum, zależy od tego, jak będzie wykorzystywany przez kolorowych. Z tego co napisali w tym wątki, nie mają zamiaru wywalać całego forum do góry nogami.k-mart - Pon 21 Gru, 2009 nowy regulamin, 3 adminow, 10 moderatorow i 5 junioradminow na 130 uzytkownikow forum, z ktorych regularnie moze 50 sie udziela.
generalnie mam wrazenie, ze ostatnio niczego nie mozna napisac bo od razu wszystko jest kasowane.
sztywno sie robi, to chyba przez ten mroz niektorym gina szare komorki eksponencjalnie do temperatury.M - Pon 21 Gru, 2009
k-mart napisał/a:
nowy regulamin, 3 adminow, 10 moderatorow i 5 junioradminow na 130 uzytkownikow forum, z ktorych regularnie moze 50 sie udziela.
generalnie mam wrazenie, ze ostatnio niczego nie mozna napisac bo od razu wszystko jest kasowane.
sztywno sie robi, to chyba przez ten mroz niektorym gina szare komorki eksponencjalnie do temperatury.
Niemy - Pon 21 Gru, 2009 a ja myślałem ze Kej poważny to oksymoron k-mart - Pon 21 Gru, 2009 Mistrz:
Diogenes z Synopy (...) chodził w łachmanach, mieszkał w beczce, a potrzeby fizjologiczne załatwiał na ulicy.
to ostatnie całkiem niezłe Vlodarsky - Wto 22 Gru, 2009
k-mart napisał/a:
nowy regulamin, 3 adminow, 10 moderatorow i 5 junioradminow na 130 uzytkownikow forum, z ktorych regularnie moze 50 sie udziela.
sztywno sie robi, to chyba przez ten mroz niektorym gina szare komorki eksponencjalnie do temperatury.
ja np obiecuje poprawę
boje się trochę marta-k - taki trochę świr z niego k-mart - Wto 22 Gru, 2009 ja tez staram sie pisac z sensem, niestety moja spalona polowa mozgu przewyzsza