GeKo - Wto 29 Gru, 2009 Dziś oddałem do druku. Jest szansa że na sylwestra będą odebrane, ale to tyci tyci, więc raczej po Nowym roku odbiór. Będę robił wysyłkę do Warszawy i tam Senior Chrzanek się zajmie dystrybucją, ja biorę Śląsk i Kraków na swe ramiona.kubas - Wto 29 Gru, 2009
GeKo napisał/a:
Dziś oddałem do druku. Jest szansa że na sylwestra będą odebrane, ale to tyci tyci, więc raczej po Nowym roku odbiór. Będę robił wysyłkę do Warszawy i tam Senior Chrzanek się zajmie dystrybucją, ja biorę Śląsk i Kraków na swe ramiona.
a ja a ja ? GeKo - Wto 29 Gru, 2009 O Tobie już z Radkiem gadałem, pójdzie oddzielna paczka, no i do Gaydka chyba też będzie trzeba. Bo to raczej nie okolice Wawy.Anonymous - Śro 30 Gru, 2009 Do mnie tez by sie przydało wysłacGeKo - Śro 30 Gru, 2009 Tak też się stanie GeKo - Czw 31 Gru, 2009 Pędzę po kalendarium. Jak mnie korki nie złapią to powinienem zdązyć.Vlodarsky - Czw 31 Gru, 2009
GeKo napisał/a:
Pędzę po kalendarium. Jak mnie korki nie złapią to powinienem zdązyć.
pokaż już wróciłeś ? dlaczego tak długo... gdzie jesteś ? masz już ? jak wyszło ? ładnie ? ile sztuk ? już wysłałeś ? dzisiaj dojdzie ? a po co ? a czemu ?Michał - Czw 31 Gru, 2009 można jeszcze wpłacać ?? Vlodarsky - Czw 31 Gru, 2009
Michał napisał/a:
można jeszcze wpłacać ??
można ale nastąpiła zmiana nr konta i cel na jaki wpłacasz.Vlodarsky - Czw 31 Gru, 2009 Grzesiek dzwonił, że wszystko jest OK. Podobno super wyszło. W poniedziałek wtorek zaczyna dystrybucję na cały kraj. Hehe fajnie.Cartoon - Czw 31 Gru, 2009 Gaydek - Czw 31 Gru, 2009
Vlodarsky napisał/a:
Grzesiek dzwonił, że wszystko jest OK. Podobno super wyszło. W poniedziałek wtorek zaczyna dystrybucję na cały kraj. Hehe fajnie.
Słyszałem, że ma być jako dodatek do poniedziałkowej Rzepy .GeKo - Czw 31 Gru, 2009 Bart - Czw 31 Gru, 2009
czekam na spota kalendarzowego Jaco - Czw 31 Gru, 2009 już mi się podoba