gaugan - Pią 08 Sty, 2010 zena qrwa, szkoda czasu. wystarczyloby 30min na pokazanie mozliwosci 3d i tyle! ja pier.dole, wyszedlem po 1,5h... kompletnie znudzony Maciusiowy - Pią 08 Sty, 2010
gaugan napisał/a:
zena qrwa, szkoda czasu. wystarczyloby 30min na pokazanie mozliwosci 3d i tyle!
tutaj muszę się niestety zgodzić z Panem rasta - Pią 08 Sty, 2010 Sie qarwa koneserzy kina znaleźli PiTT - Pią 08 Sty, 2010
rasta napisał/a:
Sie qarwa koneserzy kina znaleźli
nie byłem jeszcze to się nie wypowiadam, ale domyślam się że poza efektami to nie ma za wiele wspólnego z "dobrym" kinem
czy można go obejrzeć jeszcze kilka razy w domu na normalnym tv albo na kompie bez tych wszystkich efektów?rasta - Pią 08 Sty, 2010 Dobre kino to doba rozrywka, nie każdy film musi mieć unikatową fabułę, twisty, dramatyzm itd. itp. Awatar to czysto rozrywkowe kino, a takie kio też jest potrzebne. W tej kategorii nikt nie ma w tym momencie podejścia. Oglądanie na kompie mija się z celem.... PiTT - Pią 08 Sty, 2010
rasta napisał/a:
Dobre kino to doba rozrywka, nie każdy film musi mieć unikatową fabułę, twisty, dramatyzm itd. itp. Awatar to czysto rozrywkowe kino, a takie kio też jest potrzebne. W tej kategorii nikt nie ma w tym momencie podejścia. Oglądanie na kompie mija się z celem....
no właśnie, dlatego chcę i pójdę do kina na to
tylko nadal nie wiem czy 3D Imax czy 3D cyfroweKonradMK - Pią 08 Sty, 2010 Maciuś już to wyjaśniłPiTT - Pią 08 Sty, 2010
KonradMK napisał/a:
Maciuś już to wyjaśnił
czytałem to, ale chcę od Was opinii, ktoś był na obu?
to co pisze mi jakiś typ z innego miasta nie jest wyznacznikiem, nie znam go, nie ufam mu KonradMK - Pią 08 Sty, 2010
PiTT napisał/a:
KonradMK napisał/a:
Maciuś już to wyjaśnił
to co pisze mi jakiś typ z innego miasta nie jest wyznacznikiem, nie znam go, nie ufam mu
anjas - Pią 08 Sty, 2010
PiTT napisał/a:
to co pisze mi jakiś typ z innego miasta nie jest wyznacznikiem, nie znam go, nie ufam mu
ja też potrzebuję jasnej i klarownej informacji - gdzie mam pójść na tego awantara, żeby mi prawdziwie kopara opadła.PiTT - Pią 08 Sty, 2010 ile osób tyle opinii
http://www.filmweb.pl/top...zy+IMAX+3D.htmlGOKART - Pią 08 Sty, 2010 Byłem w Heliosie, wersja 3D. Efekty, wykreowany świat fajne bla bla bla. Warto zobaczyć pomimo że po 15 minutach wiemy jak potoczy się akcja i znamy zakończenie filmu... Bombowce, pojazdy , machiny każdemu fanowi S-F przypadną do gustu. Jest dobrze.Misiek_lbn - Pią 08 Sty, 2010 ja np. nie wiedziałem że tylu sprzymierzeńców zginie Jakarti - Pią 08 Sty, 2010 no dobra ale ja slyszalem, ze Ty ogladasz komedie romantyczne, a tam w ogole chyba sie nie ginie