ICE - In Car Entertainment - Jakie radyjko w rozsądnej cenie.
szymlorek - Śro 12 Gru, 2007 Co do alpinek to fakt - niektóre starsze modele grają rewelacyjnie, jest z nimi jednak ten problem że ciągle są tak samo drogie mimo kilku lat na karku za sprawą niesłabnącego popytu na nie
Ja polecam z używanych grajków
clarion dxz 468 rmp
KENWOOD KDC-W534
Obydwa to modele które można dostać na allegro za +/- 500zł a cechują się super jakością dźwięku, oczywiście zakłądając że mamy dobre głośniki odpowiednio montowane (o wygłuszeniu w tym miejscu nie wspominam chociaż powinienem ) w innym przypadku kupcie cokolwiek bo z jakimiś tesco głośnikami czy to F1 status czy first bedzie grał tak samo parszywie
Generalnie audio gra tak jak jego najgorszy element więc albo kompleksowo albo wogóle, chyba że w fabrycznym radiu nie mamy mp3 a akurat mamy taki kaprys zeby takowe móc słuchać )rasta - Śro 12 Gru, 2007
szymlorek napisał/a:
Generalnie audio gra tak jak jego najgorszy element więc albo kompleksowo albo wogóle, chyba że w fabrycznym radiu nie mamy mp3 a akurat mamy taki kaprys zeby takowe móc słuchać
I tu się zgodzę, bez dobrego systemu na przodzie, wzmaka i skrzyni w bagażnieku to nie jest to...DeeS - Czw 06 Mar, 2008 okej jestescie w stanie na szybko mi napisac jakies radyjko do 300 plnow ?:) Nie chce lepszego.. Chce zeby cokolwiek gralo ale powiedzmy na poziomie 300 plnow Jesli trafi jest z wyjsciem na ipoda to git... ale niekoniecznie.. co teraz mozna kupic ?mi - Czw 06 Mar, 2008 po staremu - najtańszy ken albo (najlepiej) próbuj elpajna łapaćMoRToN - Czw 06 Mar, 2008 Mam do sprzedania do wyboru:
Alpine 7939 - Deck klasyk, o graniu pisać nie trzeba.
Alpine 9856 - Współczesny player z mp3 i zmiennymi kolorami podświetlenia DeeS - Czw 06 Mar, 2008
MoRToN napisał/a:
Mam do sprzedania do wyboru:
Alpine 7939 - Deck klasyk, o graniu pisać nie trzeba.
Alpine 9856 - Współczesny player z mp3 i zmiennymi kolorami podświetlenia
poprosze ceny na PW .mi - Pią 07 Mar, 2008 dajesz ceny!MoRToN - Pią 07 Mar, 2008 Poszły PW...Anonymous - Pon 31 Sie, 2009 mamw SI jakiegoś brzydkiego blaupunkta .... a zawsze lubiłem Alpinki ...
co powiecie o tym Alpine IDA-X300 -> http://www.allegro.pl/ite...z_bo_warto.htmlfydi - Pon 31 Sie, 2009 to ja napisze tylko, że kupiłem Alpine 9872r...
...ale musiałem szybko oddać, bo okazała się zjebana przy naciskaniu na panel często odtwarzacz się wyłączał i się zawieszało przy słuchaniu radia Pan z sklepu powiedział, że jestem pierwszą osobą która reklamuje Alpine Mam farta
Jednak co złe dobrze się kończy dopłaciłem parę złotych i nabyłem Clariona DXZ388
i jest git. lepiej gra, lepiej łapie radio. no i pasuje do Williamsa Anonymous - Pon 31 Sie, 2009 Eeee tam, tuż to japońskie radyja.Przestanie Ci Willi skręcać,uważaj.fydi - Pon 31 Sie, 2009
Cytat:
Eeee tam, tuż to japońskie radyja.Przestanie Ci Willi skręcać,uważaj.
zrobione w Chinach więc lajt Anonymous - Pon 31 Sie, 2009 zawsze myślałem że clarion nie jest japoński, a tu zonk...M - Wto 01 Wrz, 2009 A to japonski pionek, fajnie sie nazywa
No i radia z wygladu mistrz
http://pioneer.jp/carrozz...ew09summer.htmlPiTT - Wto 01 Wrz, 2009 jak dla mnie zawsze Alpine będzie nr1 - najlepsze brzmienie wg. mnie, nie ma przesterowanego podbicia basu tak jak np. słyszałem w Pionku, a gra czysto i dynamicznie
wiele też zależy od modelu, ale jeśli bierzemy w tym samym przedziale cenowym to zdecydowanie bym Alpine polecał