http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C10390567M - Pon 11 Sty, 2010 k-mart - Pon 11 Sty, 2010 tarpanAnonymous - Pon 11 Sty, 2010 Popytałem o tego mitsu. Rok 1989, silnik 2,5 turbo diesel. Cena koło 9000. Fotek nie mam dzisiaj, ale na dniach będzie u moich ziomów na wymianie przegubu to pyerdolne fotki nawet od spodu. Pytałem mechaniorów o zdanie na temat auta - polecają. W zimie pali na dotyk, przed świętami założył nowe sprzęgło.
Jeśli miałbym brać coś w teren za tą cenę to właśnie takiego mitsu albo patrola. SsijBong i inne wynalazki z korei bym omijał. Kia(sportage stare i nowe, sorento) to też tragedia.
Frontera też nie bardzo. Montereyem nie jezdzilem, nie wiem...PiTT - Pon 11 Sty, 2010 spoko, bardzo chętnie jak będziesz mógł cyknąć kilka fot telefonem
będę wdzięcznyAnonymous - Pon 11 Sty, 2010 Sorry, telefonem nie dam rady. Może być Fuji s5600? PiTT - Pon 11 Sty, 2010 w drodze wyjątku Marek23 - Pon 11 Sty, 2010 PiTT, przeciez mozesz jezdzic na lancuchach caly czas jak posypie sniegiem. Fajny lancuch nie jest zly i mozesz od razu na asflat zostawic, nie bedziesz przekraczal swietej 50tki...Bad-i - Pon 11 Sty, 2010 he he ja dzisiaj podjezdzam do marketu po bułki, patrze i nie moge uwierzyc. Obok parkuje Jeep Cheerokee CRD na łańcuchach, myslalem ze padne.Marek23 - Pon 11 Sty, 2010
Bad-i napisał/a:
he he ja dzisiaj podjezdzam do marketu po bułki, patrze i nie moge uwierzyc. Obok parkuje Jeep Cheerokee CRD na łańcuchach, myslalem ze padne.
W Szczyrku to standard.Poznan,Wawa,Wroclaw i znad morza auta. 2 cm sniegu na drodze, wszyscy na lancuchach.Anonymous - Pon 11 Sty, 2010 ja dzisiaj widziałem e36 compact na łańcuchach w mieście i jakąś inną furę fwd też na łańcuchach
Marek23 napisał/a:
Wroclaw
W sob i niedz jezdziłem dużo po wrocku i nikogo na łancuchach...Bad-i - Pon 11 Sty, 2010
Marek23 napisał/a:
Bad-i napisał/a:
he he ja dzisiaj podjezdzam do marketu po bułki, patrze i nie moge uwierzyc. Obok parkuje Jeep Cheerokee CRD na łańcuchach, myslalem ze padne.
W Szczyrku to standard.Poznan,Wawa,Wroclaw i znad morza auta. 2 cm sniegu na drodze, wszyscy na lancuchach.
W Szczyrku to rozumiem, ale w centrum pod sklepem i to auto 4x4 ?? KAMAN KOORWA uczmy sie skręcać
p.s. dodam ze codziennie jestem na odcinku i testuje 4x4 w GTkuMarek23 - Pon 11 Sty, 2010
Bad-i napisał/a:
p.s. dodam ze codziennie jestem na odcinku i testuje 4x4 w GTku
Pitt,tak szczerze, to czy na prawde chcesz kupic zloma,zeby 4 dni w roku pjoechac nim po sniegu w Wawie? I nie schamowac sie tym szajsem na jakim skrzyzowaniu...Bad-i - Pon 11 Sty, 2010
Marek23 napisał/a:
Bad-i napisał/a:
p.s. dodam ze codziennie jestem na odcinku i testuje 4x4 w GTku
A najlepsze jest to ze dwa najbardziej "obcykane" zakręty mam przy wyjezdzie ze stacji BP - ruszam, 30 -> P3 (ide go na dokereconym I), przechodzi w L4 w ktorym w boku dokrecam II (czyli jakies 80-90)
Dzisiaj akurat stał autokar wycieczkowy (jakis szkolny) z Rybnika, małolaty aż piszczały Jaco - Pon 11 Sty, 2010
Bad-i napisał/a:
Dzisiaj akurat stał autokar wycieczkowy (jakis szkolny) z Rybnika, małolaty aż piszczały