To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - VW Szrot

Bad-i - Czw 04 Lut, 2010

jezeli juz o VW to podam przyklad (a to dlatego ze kolega dzisiaj w nocy przed jutrzejszym wyjazdem musi walic do Nowego Targu po Paska).

Auto nowe z salonu, TDI 170 KM z DSG. Po 3 miesiacach w samochodzie padla szkrzynia (zablokowala sie) i zostala wymieniona na gwarancji. Jakies 3 tygodnie temu wracal chlopaczyna z Zakopca, w okolicach Nowego Targu walnal pasek (przebieg auta 80.000, pasek byl wymieniony przy 60.000, auto ma przedluzona gwarancje). Koszt naprawy 27 tysi, nowy silnik 25 :D

Ogolnie skonczylo sie na nowym silniku, tyle tylko ze kolezka byl bez auta prawie miesiac i grozil mu wyjazd na narty swiftem w 4 osoby :)

p.s. mam nadzieje ze jutro dojedzie do warszawy

p.s.2 moj pasek byl mistrz

p.s.3 dzisiaj goniłem impreza za paskiem w kombi i ledwo go doszedlem (nie mial oznaczen) o_O (ale na bank nie 3.2)
Fakt ze on ruszyl na starcie, czego ja sie nie spodziewalem. Strata z 2-3 dlugosci. Dopiero na koniec III bylismy rowno.
Szkoda tylko ze na nastepnych swiatlach jak juz bylem gotowy gosc nie sprobowal.
Sprawdzilem takiego paska 2.0 TSI 200 KM w DSG i ma 7,8. Szczerze mowiac to myslalem ze szybciej go dojde a widac ze roznica nawet 2 sekund przy takim spoznionym starcie jest ciezka do odrobienia.

Marek23 - Czw 04 Lut, 2010

mi napisał/a:
nie bluźnij proszę:
Cytat:
Około 1308 roku Rybnik otrzymał prawa miejskie

[ http://www.rybnik.pl/emunk/historiarybnika.htm ]

Jak juz przestaniesz tankowac na koszt tescia, to zrozumiesz,ze lepiej mieszkac na wsi i miec diesla, niz byc z miasta i jezdzic gow.nem.

Co do mojego paska, to zero awarii,poza jednym czujnikiem w wydechu(mam filtr czastek stalych.). Lata jak trzeba, slabsze rx8 od 4 biegu nie daje rady...

PiTT - Pią 05 Lut, 2010

Bad-i napisał/a:
jezeli juz o VW to podam przyklad (a to dlatego ze kolega dzisiaj w nocy przed jutrzejszym wyjazdem musi walic do Nowego Targu po Paska).

Autoremo, byłem tam :)
nie zdiagnozowali zasysania lewego powietrza, jedynie błąd skasowali, więc minus dla serwisu
dopiero w Wawie w Rowińskim to ogarnęli
to tak poza tematem bo nadal nie mogę przeboleć, że VW ma tak choojowy serwis :wall: