Z postami dot. ew kosztów awaryjności kolegow powyżej moge się zgodzić ale
błagam przemyśl jeszcze raz- klekot w wypadku silników z CR jest twoim zdaniem nie do przeżycia? Drąca jape 4,4 na wysokich obrotach kiedy próbujesz ten klocek napędzić jest ok?
Zależy co kto lubi, mnie np. dźwięk volkswagenowskich pompowtrysków doprowadza do mdłości, ale już D5 od volvo mi się bardzo podoba
jeden lubi czekoladę a drugi jak mu nogi śmierdzą, dlatego tutaj argumentem może być to jeśli ktoś kto jeździł się wypowie czy dźwięk bywa uciążliwy czy nie.
Poza tym to tylko przykład... jest multum rzeczy na które można zwróciś uwagę poza kosztami
Poza tym... TAK, dźwięk benzyny wysoko kręconej jest o WIELE przyjemniejszy od klekota Loko - Wto 09 Mar, 2010
polll napisał/a:
tak sie sklada ze mam sluzbowe x5 z 2005 roku 3.0 d 220 km. ... ale ja duzo jezdze po ukrainie i raczej nie uwazam na dziurska
O stary, to w świetle powyższych faktów i tego że wracasz tą X5 z Ukrainy, to pozostaje mi zapytać który z mięsnych pseudonimów nosi twój szef, Baranina, Wołowina, Kotlet schabowy? Bart - Wto 09 Mar, 2010 jeśli idzie o doznania akustyczne to w X5 3.0d w środku słychać bardzo przyjemny dźwięk rzędowej szóstki, nie znać za bardzo, że to diesel.PiTT - Wto 09 Mar, 2010 ostatnio w zakupie kontrolowanym bylo S60R, jak dla mnie mistrz i w to bym poszedł kubas - Wto 09 Mar, 2010 dobry temat !
SUVy to gówno Bad-i - Wto 09 Mar, 2010
PiTT napisał/a:
ostatnio w zakupie kontrolowanym bylo S60R, jak dla mnie mistrz i w to bym poszedł
do pierwszej awarii albo serwisu Anonymous - Wto 09 Mar, 2010
kubas napisał/a:
SUVy to gówno
YEAH, zgadzam się kosmita - Wto 09 Mar, 2010
kubas napisał/a:
SUVy to gówno
Amen polll - Wto 09 Mar, 2010 Loko, hehehe
bart, jest dokladnie tak jak piszesz slychac rzedowke i tyle
naprawde duuuzo jezdze suvami i to gowno ani w teren ani do pojechania jakiegos 106 s16
ja osobiscie x5 bym nie kupil wolalbym merca mla... przynajmniej sprawdzi sie na gorszych drogach szczegolnie ml amg 6.3 fajny przecinak dobrze ze tego nie musialem tankowac ps - Wto 09 Mar, 2010 w spalaniu nie chodzi tylko o hajs ale tez o wygode.
Dizla potencjalnie 2x rzadziej trzeba tankowac. Jak ktos, np. jezdzi czesto dlugie trasy, to moze to miec spore znaczenie. Gdansk - Ceske Budejovice na jednym baku - fajnie.M - Wto 09 Mar, 2010
ps napisał/a:
w spalaniu nie chodzi tylko o hajs ale tez o wygode.
Dizla potencjalnie 2x rzadziej trzeba tankowac. Jak ktos, np. jezdzi czesto dlugie trasy, to moze to miec spore znaczenie. Gdansk - Ceske Budejovice na jednym baku - fajnie.
To trzeba mieć też chyba pęcherz 50litrów zeby sikać raz na 15godzin i to w trasie.ps - Wto 09 Mar, 2010
eM napisał/a:
ps napisał/a:
Dizla potencjalnie 2x rzadziej trzeba tankowac. Jak ktos, np. jezdzi czesto dlugie trasy, to moze to miec spore znaczenie. Gdansk - Ceske Budejovice na jednym baku - fajnie.
To trzeba mieć też chyba pęcherz 50litrów zeby sikać raz na 15godzin i to w trasie.
fakt.. o kupie nie wspominajaC :-/ nie pomyslalemPiTT - Wto 09 Mar, 2010 no to fakt, diesel jest przyjemny dla portfela
ogólnie mocnym dieslem bym nie pogardził, ale tak jak już pisałem
kupując używane auto bardziej bym się kierował tym w jakim stanie jest konkretna sztuka niż to czy siedzi tam diesel czy bena
zakładam że kupując furę z założenia przeznaczoną do dalszych tras to brałbym chyba jednak dieslaM - Wto 09 Mar, 2010
ps napisał/a:
eM napisał/a:
ps napisał/a:
To trzeba mieć też chyba pęcherz 50litrów zeby sikać raz na 15godzin i to w trasie.
fakt.. o kupie nie wspominajaC :-/ nie pomyslalem
Ja powaznie pisze a ty podśmiech.ujki ze mnie...Anonymous - Wto 09 Mar, 2010