M - Pią 09 Lip, 2010 jeśli tak to klepnąłeś auto które ma 8 sekund do setki, gratki Anonymous - Pią 09 Lip, 2010
eM napisał/a:
jeśli tak to klepnąłeś auto które ma 8 sekund do setki, gratki
E to nie ma czego gratulować
Chociaż seria to to nie jest leon - Nie 17 Paź, 2010 2 spotkania na drodze :
- Range Rover TDV8 Vogue - jakiś przylizany syneczek w aucie Tatusia chciał przyszpanować na światłach swojej dziewoi z prawego siedzenia no i ewidentnie czekał czy zareaguje na jego deptanie po gazie na postoju .. no i zareagowałem gubiąc go już zanim skończył się 3 bieg chociaż przyznać muszę że wystartować potrafił...
- MB C 300 T - jechałem od strony Tychów do Katowic i tak na trasie cały czas na zmianę się wyprzedzaliśmy ... raz on mnie raz ja go.. ale dopiero na jednych z ostatnich świateł przed Katowicami udało się stanąć obok siebie na czerwonym.. kierowca MB chyba tez na to polował bo od razu jak stanęliśmy uchylił szybę i pyta czy się ścigniemy na zielonym - nie mogłem odmówić... do 1,5 ja z przodu potem mnie dochodził ale zatrzymały nas samochody przed więc nie jestem w stanie powiedzieć czy dalej dostałbym baty (pewnie tak) ale kill jest killem .. później mała pogawędka na stacji i w drogę
tutaj muszę powiedzieć że mocno chylę czoła w stronę inżynierów MB za dźwięk tej turbo V6.. dodatkowo po rozmowie z gościem okazało się że ma coś w wydechu o nazwie X-pipe plus jakiś program .. gada jakoś tak:
dobry fur!!Anonymous - Pon 18 Paź, 2010 Jestes pewien ze ten merc to był turbo??Bo u merca literka T w oznaczeniu modelu oznacza wersje kombi
Ja dzisiaj na obwodnicy Oleśnicy jechałem z jakims paskiem,od licznikowych 1,6 do 2,4,i niewiele gosc dostał, raptem kilka długosci.co to za wersja była nie wiem,oznaczen nie było,wyglądał niepozornie,ot kombiaczek na zwykłej feli,podejrzewam go 2,0tsiKamilbike - Pią 22 Paź, 2010 2.0 TFSI wciaga clio sporta Szczegolnie w wyzszym zakresie predkosci. Na przykladzie Clio Yarka ktore wolne nie jest PiTT - Pią 22 Paź, 2010
Kamilbike napisał/a:
2.0 TFSI wciaga clio sporta Szczegolnie w wyzszym zakresie predkosci. Na przykladzie Clio Yarka ktore wolne nie jest
ale nowego sporta?
hmm... jak sprawdzaliśmy z Jakartim to golf był nieco szybszy no ale miał 47KM więcej niż seria
jestem przekonany że clio powinno iść równo z seryjnym gtiBart - Pią 22 Paź, 2010 naprawdę, jak dzieci... wszyscy wiedzą, że Ade astrą wyleczy każdego Anonymous - Pią 22 Paź, 2010 znaczy ze co??ten pasek to nie był tsi??bo mnie wciągnąć powinien??to co to było,tdi??chociaz mozliwe.... ade - Pią 22 Paź, 2010
Bart napisał/a:
naprawdę, jak dzieci... wszyscy wiedzą, że Ade astrą wyleczy każdego
napewno sporta i seryjne tfsi:D:P
328 zreszta tez jest szynsze od obydwu:D:PKamilbike - Sob 23 Paź, 2010 rabarbar pasior 2.0 TDI 170KM 0-100kmh nie jest za szybki, ale dalejsze predkosci ma konkretne nawet.
PiTT - Z Yarkiem jak sie lapalem to 0-150kmh bylo jakies 1.5dl dla mnie. Z nowym sportem lapalem sie tylko i wylacznie z rolki bo Yarko startowal pierwszy z kims tam a my z kolega lecielismy od 50-60kmh i nowemu sportowi odchodzilem bardziej niz Yarkowi Passat jest oszukany napewno, ale programu nie ma bron boze:) ( jeszcze nie ma ) Swoja droga z Jakim nie mamy daleko do siebie wiec mozna sie ktoregos pieknego deszczowego/snieznego dnia ustawic. Niestety tylko chyba takie nam pozostaly anjas - Sob 23 Paź, 2010 Ja kiedyś (w pięknych czasach kiedy jeździłem clio) miałem przyjemność wystartować ze świateł ze scirocco 2.0tfsi. Minimalnie szybszy byłem, ale to było w ruchy miejskim - odskoczyłem trochę na starcie i do kolejnych świateł scirocco odrobinę zostawało. Napędziliśmy się może do 12km/h.Kamilbike - Sob 23 Paź, 2010 trzeba bedzie sprawdzic, w dodatku teraz na 16" pasior stoi to w ogole jest szatanem