HH.ORG na Torze - III sezon GO-Karting 2010 by HOTHATCH.org
PiTT - Pon 05 Lip, 2010 było rewela
jedynie niesmak pozostał po RCW, ale za to mamy nową miejscówę, która bije na głowę rcw
sti rulez! Stf - Pon 05 Lip, 2010 było mega. dziękuweczka wszystkim. kartarena niszy system pod każdym względem. prajs, obsługa, tłumy - a w zasadzie ich brak. wypad kartem z hangaru na kostkę na pełnym ogniu masakruje wszystkie toryy na których wcześniej jeźedziłem. musimy tam zrobić ligę.Yarko - Pon 05 Lip, 2010 generalnie miszcz wyścig
dzięki Panowie i pozdrawiam nowo poznanych anjas - Pon 05 Lip, 2010 ja dziękuję ST(i)Fanowi za przejażdżkę Subarakiem. Było zajebiście.
Na początku trochę nie wchodziła mi dwójka, ale jak ogarnąłem skrzynię to dopiero mogłem poczuć moc tego furaka. Mistrz jazda. Szkoda, że tak blisko było do tej kartareny, bo taką furą to mógłbym z uśmiechem na pysku jeździć non-stop .PiTT - Pon 05 Lip, 2010 aha
golf do 1.2 szybszy...
heheh, ale to było dobre
na szczęście była tylko jedna próba
a z rolki nie ma chooja, STI idzie jak złe Stf - Pon 05 Lip, 2010 hyhy bo wyrwałeś do przodu jak jeszcze byłem na jałowym jest jednak sporo słabszy niż był... w jesieni wrócimy do poprzedniej mapy PiTT - Pon 05 Lip, 2010
Stf napisał/a:
hyhy bo wyrwałeś do przodu jak jeszcze byłem na jałowym jest jednak sporo słabszy niż był... w jesieni wrócimy do poprzedniej mapy
ale na zielonym
wiem, wiem dziwnie wyszło bo przecież golf jeździł podobnie jak Twoj poprzedni golf
szkoda że nie było okazji z S3 sprawdzić
powiem tylko, że IC z S3 robi robotę w tak ciepłe dni, faktycznie teraz czuć że tak nie puchnie jak na seriiAnonymous - Pon 05 Lip, 2010 Tak ja również dziękuje
więcej do RCW nie pojde - żena .....
Kart Arena ma potencjał i walka była MISTRZ wyścig
Zarządzam tak:
RCW - 1eliminacja - zaliczamy 1przejazd
KA - 2eliminacja - tu wiadomo
po eliminacjach w KA PolPosition wywalczył Stf
nastepnie :
anjas
siema
Marcel
po 1 okrązeniu już było inaczej
anjas
marcel
stf
siema
i tak się skończyło Stf - Pon 05 Lip, 2010 to fakt - dałem ciała na dohamowaniu na okrągło - myślałem że jest większa przewaga i anjas wcisnął się od wewnętrznej. poźniej podobnie jak z dzieckiem marcelos przerobił mnie na mielone. ten tor jest mega. można szukac miejsc do wyprzedzania i jest to możliwe - tego nie spotkałem na innych torach.Anonymous - Pon 05 Lip, 2010 super walka, ale anjasa dochodziłem na zakrętach a na prostej odjeżdzał na 2-3dł. poźniej skupiłem się już na obronie 2 miejsca bo dochodziłeś .... ale mistrz wyścig ten przeskok na kostkę SUUUUUPERanjas - Wto 06 Lip, 2010
Marcel 08 napisał/a:
ale anjasa dochodziłem na zakrętach a na prostej odjeżdzał na 2-3dł.
Kurcze, miałem niezłe ciśnienie widząc, że jesteś minimalnie za mną przez kilka kółek
Podobnie było po wyprzedzeniu STFana. Wtedy zresztą wywiazała się bezpośrednia walka, ale obstawiałem wewnętrzną przez kilka zakrętów i STF już nie dał rady mnie łyknąć.
W sumie z tym odchodzeniem na prostej to trochę dziwna sytuacja, bo przecież wyścig jechałem tym samym kartem co Marcel kwalifikacje, ale fakt, że na zakrętach Marcel był tuż tuż a po dłuuugiej prostej, na dohamowaniu już na zewnątrz przewaga robiła sie spora, na tyle duża, że raczej nie było możliwości ataku.
Naprawdę zajebista jazda. A start wyścigu, z linii, wszyscy razem jest po prostu mistrzowski. Pierwszy raz tak jechałem.CHRZANEK - Wto 06 Lip, 2010 Panowie ile trwa jedno okrazenie na KA ???mikan - Wto 06 Lip, 2010 około 37-38 sekundmikan - Wto 06 Lip, 2010
Marcel 08 napisał/a:
po 1 okrązeniu już było inaczej
anjas
marcel
stf
siema
mała nieścisłość to ja jechałem prawie cały wyścig na 4 miejscu tylko honorowo(po niezbyt czystym wyprzedzaniu na pierwszym okrążeniu) tuż przed metą dałem się wyprzedzić, wnioskuje więc o przyznanie mojej skromnej osobie nagrody fair play
wyścig naprawdę mega dziękuje i proszę o więcejStf - Wto 06 Lip, 2010 kiedy next. myślę że właściciele są na tyle elastyczni, że np. gdybyśmy tam wpadli w 12-15osób to dałoby się ogarnąć cały tor np. na godzinę za 1200-1500pln. moglibyśmy zrobić miszcz wyścig! i np. podzielić to na 2 wyścigi puszczone w kolejności odwrotnej od zajętych miejsc w q1