KonradMK - Śro 28 Lip, 2010 najpierw dezinformacja a potem "wspaniałomyślne" NIE. jak w GRU.
HE HE HEanjas - Śro 28 Lip, 2010 Konrad, jeden koleś coś palnął na antenie radio i od razu robi się o to wielkie halo. Nie było żadnej oficjalnej informacji o podwyżce, więc naprawdę nie rozumiałem tego szumu.
A co do metod GRU to zdecydowanie bardziej przypomina mi je polityka Kaczyńskiego - jego pozorowana zmiana w czasie kampanii i to co sie dzieje teraz, łącznie ze zmianami w PIS, których nawet same pisiory nie rozumieją.
To jest dopiero dezinformacja i wprowadzanie w błąd. Jednak do kłamstw Kaczyńskiego już wszyscy na tyle się przyzwyczaili, że nawet nie szokują one specjalnie.KonradMK - Śro 28 Lip, 2010
anjas napisał/a:
Konrad, jeden koleś coś palnął na antenie radio i od razu robi się o to wielkie halo. Nie było żadnej oficjalnej informacji o podwyżce, więc naprawdę nie rozumiałem tego szumu.
Masz pewność że to nie było celowe działanie? Niby nieoficjalnie ale wszyscy o tym słyszeli.
anjas napisał/a:
A co do metod GRU to zdecydowanie bardziej przypomina mi je polityka Kaczyńskiego - jego pozorowana zmiana w czasie kampanii i to co sie dzieje teraz, łącznie ze zmianami w PIS, których nawet same pisiory nie rozumieją.
To jest dopiero dezinformacja i wprowadzanie w błąd. Jednak do kłamstw Kaczyńskiego już wszyscy na tyle się przyzwyczaili, że nawet nie szokują one specjalnie.
Kaczor mi bardziej pod KGB podchodzi bo wiadomo czego się po nim spodziewać.anjas - Śro 28 Lip, 2010
KonradMK napisał/a:
Masz pewność że to nie było celowe działanie? Niby nieoficjalnie ale wszyscy o tym słyszeli.
nie mam pewności, dlatego nawet nie komentowałem tej wypowiedzi Boniego tylko czekałem co będzie dalej. Fakt jest taki, że z budżetem nie jest wesoło i muszą szukać wyjścia z tej sytuacji. Ale podwyżka podatków moim zdaniem byłaby bardzo złym wyjściem.
KonradMK napisał/a:
Kaczor mi bardziej pod KGB podchodzi bo wiadomo czego się po nim spodziewać.
akurat ja nie wiem, mimo wszystko co chwila mnie zaskakuje. Szczególnie tym jak na bezczela potrafi kłamać.KonradMK - Śro 28 Lip, 2010
anjas napisał/a:
akurat ja nie wiem, mimo wszystko co chwila mnie zaskakuje. Szczególnie tym jak na bezczela potrafi kłamać.
Kaczor to socjalista, więc normalne że kłamie.Jakarti - Śro 28 Lip, 2010
tez uwazam, ze taki ruch byłby ciosem pod zebra, fangą w nos i kopem w jaja dla PO.
nie podniesliby sie..
ale jakby podniesli te podatki to chyba bym mocno zweryfikowal partie KonradMK - Śro 28 Lip, 2010
Jakarti napisał/a:
:rotfl:
tez uwazam, ze taki ruch byłby ciosem pod zebra, fangą w nos i kopem w jaja dla PO.
nie podniesliby sie..
ale jakby podniesli te podatki to chyba bym mocno zweryfikowal partie
sam widzisz jaką moc ma celowa dezinforamacja. teraz kochasz PO jeszcze bardziej a przecież NIC nie zrobili.Anonymous - Śro 28 Lip, 2010 Jezu, nie mogę hahahahhahahahahahhahaha anjas - Śro 28 Lip, 2010 szczerze mówiąc też padłem... Jakarti - Śro 28 Lip, 2010
KonradMK napisał/a:
jaką moc ma celowa dezinforamacja
jaka dezinformacja?
powiedzialem wlasnie ze kopnąlbym ich w dupe jakby podniesli, a gadac moga sobie co chca KonradMK - Śro 28 Lip, 2010
Jakarti napisał/a:
KonradMK napisał/a:
jaką moc ma celowa dezinforamacja
jaka dezinformacja?
powiedzialem wlasnie ze kopnąlbym ich w dupe jakby podniesli, a gadac moga sobie co chca
nie kumasz. kopnąłbyś ale nie kopniesz bo pierdoły opowiadają, żeby uspokoić elektorat. nie umiem ci tego wytłumaczyć, jeśli tego nie czujesz.KonradMK - Śro 28 Lip, 2010
AndreXSi napisał/a:
Jezu, nie mogę
to wyjdź.Jakarti - Śro 28 Lip, 2010
KonradMK napisał/a:
kopnąłbyś ale nie kopniesz bo pierdoły opowiadają, żeby uspokoić elektorat. nie umiem ci tego wytłumaczyć, jeśli tego nie czujesz.
no jesli nie podniosa to nie kopne. jesli podniosa to kopne. rozmawiamy o podatkach a nie o ogolnej polityce, komunikacji danej partii. o tym konkretnym przypadku i po prostu reszty nie oceniam w tej chwili.anjas - Śro 28 Lip, 2010
KonradMK napisał/a:
nie kumasz. kopnąłbyś ale nie kopniesz bo pierdoły opowiadają, żeby uspokoić elektorat
Konrad, ale z tego co ja zauważyłem, to elektorat PO nie zwrócił nawet szczególnej uwagi na tą informację o planowanej podwyżce podatków (patrz komentarze na wykop.pl i w innych portalach). Informację podchwycił raczej elektorat PIS i nagłaśniał ją w różnych miejscach (nie mam tu na myśli eM'a, bo wiemy, że nie interesuje się już polityką )
Moje zdanie jest takie, że Boni walnął coś bez zastanowienia, dostał zjebkę i musieli sprostować. Bo każda informacja o podwyżce podatków raczej niepokoi niż uspakaja i utwierdza elektorat. Nawet jeśli jest później zdementowana.KonradMK - Śro 28 Lip, 2010 OK, może tak było, ale ciężko mi uwierzyć że ktoś tak ważny mógł walnąć coś bez zastanowienia.