GeKo - Pon 23 Sie, 2010 Możliwe że złożyli oficjalny protest, ale raczej na wszystkich którzy mieli tarcze takie jak oni. Generalnie Każdy dał dupy kto jechal na wierconych tarczach.Jacek - Pon 23 Sie, 2010
GeKo napisał/a:
Możliwe że złożyli oficjalny protest, ale raczej na wszystkich którzy mieli tarcze takie jak oni. Generalnie Każdy dał dupy kto jechal na wierconych tarczach.
hehe..dokładnie, wszystko jest w regulaminie Jacek - Pon 23 Sie, 2010 wyniki:
generalka, klasy, kary...http://www.maximum.proaxer.com/index_content.php?artid=679&menuid=1Bad-i - Pon 23 Sie, 2010
Na 27 załóg, dziewczyna Qbusa z nim na pilocie 14sta. Gratki na maxa, zloila troche kolesi...
zważywszy na to że wogóle nie znała toru gdzie jedziesz wszystko na oponie i ERG który jest mega wymagający..GRATKI Klaudia!!!!!!!!!!!!!!!!Jacek - Pon 23 Sie, 2010 kilka fotej mojego brata
GeKo, za tą uchyloną szybę dobrze że kary nie było
Bonczek - Pon 23 Sie, 2010 Wow, ta 306 się zacnie prezentuje, można więcej zdjęć tego autka prosić?Jacek - Pon 23 Sie, 2010 tak dla porównania, bo nie mam swojego onboarda. do Suchonia na ergu w trzecim przejeździe traciłem 3.9s
ale clio mnie na tych prostych zjadaMick - Pon 23 Sie, 2010 To Clio oczywiście wypożyczone z 2BRally?Yarko - Pon 23 Sie, 2010 o fu*ck, trochę was tam wytrzęsłomartin.h - Pon 23 Sie, 2010
Mick napisał/a:
To Clio oczywiście wypożyczone z 2BRally?
A jak qbus - Pon 23 Sie, 2010 Dla nas rajd chyba generalnie udany, kolejne km oesowe zaliczone, nowe doswiadczenia zebrane. W moim odczuciu skala trudnosci byla troszke wieksza niz w Bedzinie. Czasy momentami pozostawialy sporo do zyczenia zwlaszcza na torze ale biorac pod uwage doswiadczenie Klaudi za kierownica i to ze ostatni raz siedziala w Saxie wlasnie na Jokerze dalo o sobie znac zwlaszcza na 1 petli. Chociaz i tak w ogolnym rozrachunku 14 miejsce w generalce jest dobrym wynikiem. Dzieki za gratulacje (przekazalem) i wzajemnie dla Marka i Jacka, byl ogien.
Pozdro dla Niemego i Stricka ktorzy pojawili sie pare razy.
Tutaj z dedykacja dla 106:
troche brakuje w porownaniu do was ale na 1 przejezdzie bylo grubo, 2 kolejne juz zdecydowanie odpuszczone w tym miejscu.
http://www.youtube.com/watch?v=tGKA8DKnOT0 nasz onboard z 3 przejazdu ERGu106 - Pon 23 Sie, 2010 mozna by powiedziec ze ma dziewczyna jaja gratkiLoko - Pon 23 Sie, 2010 No fajnie, ładna kontra w 0:53, szkoda tych błędów potem ale i tak elegancko