To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [S] Golf V GTI DSG 2006

Anonymous - Pon 27 Wrz, 2010

wg mnie to głupota rozpędzać się do 250+ czy w PL czy w D ... chyba raz w życiu jechalem taką prędkością w D i wiem, że więcej nie pojadę a na pewno nie w PL ...

koniec tematu bo zaraz wejdziemy na politykę, kościół itp.

Najważniejsze, że cieszy się z zakupu ;)

Marcel a twoje Turbo żelazko ile wyciągało Vmax ?

Czesio napisał/a:
Marcel a twoje Turbo żelazko ile wyciągało Vmax ?

max 3-4 koszule i mi się nudziło xD ale Tadeusz Papo Majka robi to hurtowo i wyśmienicie w Raszynie ;) zdecydowanie polecam pralnie rodziców michała

Bad-i - Pon 27 Wrz, 2010

troche od doopy strony podchodzicie do tematu......

Wszystko zalezy nie tylko od samochodu ale takze jego przygotowania. Niestety ale nie trzeba ukrywac ze PiTTa Golf to byla raczej padlina i to w dodatku na czajniiis felgach.

Ok program byl, w sumie auto ladnie zapyerdalalo ale kaman gdzie i po co jak zawias byl koszmarny.

Wedlug mnie zeby robic takie testy musisz miec nie tylko silnik i program. Dlatego ja bym sie tylko zdecydowal na taki test samochodem z dobrym silnikiem, przede wszystkim super zawiasem, oraz mega hamulcem zeby bylo bezpieczniej.

I tylko dlatego, podreslam tylko i wylacznie dlatego jak latalem ponad 250 to robilem to Laguna i to na Modlińskiej.

Nie bardzo rozumiem po co gosc tyle ryzykuje i jakims tam wynalazkiem dla ludu (tutaj trzeba podkreslic ze nawet Król Alladyn go sprzedał) stara sie udowodnic ze jest lepszy od French Pefrormance.

Dziekuje, to chyba tyle w temacie ;)

:]

anjas - Pon 27 Wrz, 2010

Kej-mart, wyloguj się z konta Bad-i'ego!
Bo jak się dowie to udusi!

Bad-i - Pon 27 Wrz, 2010

he he WTF??
Jakarti - Pon 27 Wrz, 2010

Janusz napisał/a:
niektórzy mówią tak jak gdyby nigdy nie sprawdzili ile ich samochód wyciągnie...

przysiegam na wszystko, ze nie sprawdzalem v max w C2 i Clio. C2 napedzilem do 170 i byl jeszcze zapas ale odpuscilem. Clio lecialem max tez ok tylu..

ja kurna nie lubie szybko jezdzic :D

rasta - Pon 27 Wrz, 2010

Nie ma wtedy lansu :rotfl:
Mick - Pon 27 Wrz, 2010

rasta napisał/a:
Nie ma wtedy lansu :rotfl:

:)

http://www.youtube.com/watch?v=xhyBHmBrAMc

ja pierdykam !!!to ze matka mego syna nie wie ile wyciaga jej astra to mnie nie dziwi bo to baba strachliwa i jezdzic nie potrafi ale na szczescie czasem mysli ale ze tu na forum milosnikow motoryzacji,wódy,koksu i dziwek,gdzie kazdy upalał zanim zaczął chodzic ,ludzie nie wiedzą ile wyciaga ich bryka to to .....WOŁA O POMSTE DO NIEBA!!!!

;D ;D :rotfl:

M - Pon 27 Wrz, 2010

Ja też nie wiem ile jedzie mój cif, najszybciej jechałem 2.2, katalogowo powinien 235.
Bmw to samo - nawet nie wiem jaki jest vmax. Sprawdzanie vmax jest bardzo groźne dla silnika.

rasta - Pon 27 Wrz, 2010

U mnie 233 według GPS, fura pnie dalej do przodu ale skrzynia mówi że już koniec :/

no dobra ja tez nie wiem ile bmw pojdzie,najwiecej było licznikowe 240,ale obiecuje poprawe !!! a na usprawiedliwienie mam ze wszystkie poprzednie auta sprawdzilem,łącznie z 20 letnim dostawczym mercem 207d ktory nie mial hamulcow ale za to mial pół obrotu luzu w kierownicy(całe szczescie ze tylko 120 pojechał)

Rasta-masz seryjną krzynke?

Bart - Pon 27 Wrz, 2010

rabarbar napisał/a:
wszystkie poprzednie auta sprawdzilem,łącznie z 20 letnim dostawczym mercem 207d ktory nie mial hamulcow ale za to mial pół obrotu luzu w kierownicy(całe szczescie ze tylko 120 pojechał)

to oczywista oczywistość, też zawsze próbuję ile się da.

a z ciekawszych rekordów - trzybiegowym żukiem z górki zdaje się 125km/h leciałem, były emocje :]

budzik - Pon 27 Wrz, 2010

Ja malcem na 25 letnich oponach 125km/h ale to był już koniec - ale to na obwodnicy i nie było łamania przepisów ;D