dół z Ety plus czapka z 2,5 i mamy 170 kucykow na dzień dobry
albo wkładasz silnik z clio sporta który wazy mniej, i na dzień dobry masz awarie
Lub z Cifa i jedziesz jak po szynach Loko - Pon 27 Wrz, 2010
Niemy napisał/a:
CHRZANEK napisał/a:
Loko napisał/a:
Eta iście wyścigowy bolid, 2,7 litra 126 koni przy 4,800 obr
Benzynowy diesel
dół z Ety plus czapka z 2,5 i mamy 170 kucykow na dzień dobry
nie rozumiem, to nie prościej kupic po prostu 325i i miec 170 na starcie? vitesse - Pon 27 Wrz, 2010
Loko napisał/a:
vitesse napisał/a:
kubas napisał/a:
CHRZANEK napisał/a:
Stf jest jak Peugeot 205 GTI lub VW golf I GTI, pure hothatch, liczą się osiągi i władza nad samochodem (a nie odwrotnie)...
STF = Ostatni prawdziwy hothacheros
Ot taka moja obserwacja
(mam nadzieje że nikt się nie obruszył)
Ag.re.e !
e46 m3 smg jest mistrzem również w ogóle M-powery niszczą kopią jajca i w ogóle miszcz wyścig !
318is mi się marzy tak samo jakiekolwiek m3. Jazda takim samochodem to ciągły uśmiech na twarzy.
Janusz napisał/a:
Mi
przecież to gej który jeździ soulem i nie ma slicków do 205 a rocznie robi nią 205km
a co to za bmw bez 6 garow ?
A silnik s14 z m3 e30 ile ma cylindrów?
marzy Wam sie 318is a tam jest R4Gaydek - Pon 27 Wrz, 2010 Bez eMczy świat byłby gorszy, o IeSeFie nie da się tego powiedzieć.
Tylko eMczy, tylko .Szczepanek - Pon 27 Wrz, 2010 IeSeF przereklamowany, a ze wszystkich eMczy najlepsze jest eMpiec e39, jest najlepsze jest !kubas - Wto 28 Wrz, 2010
Szczepanek napisał/a:
IeSeF przereklamowany, a ze wszystkich eMczy najlepsze jest eMpiec e39, jest najlepsze jest !
wcale ze eMpiec e60 Stf - Wto 28 Wrz, 2010
kubas napisał/a:
wcale ze eMpiec e60
Szczepanek napisał/a:
najlepsze jest eMpiec e39,
lepsiejsza jest np. taka - całkiem prędka hybryda:
PiTT - Wto 28 Wrz, 2010 heheh, ale przecież Lex poza ostatnimi reklamami zupełnie się nie reklamował, więc skąd stwierdzenie o przereklamowaniu?
ja pierwszy raz zobaczyłem na ulicy i pomyślałem "wtf, ale brzydki wydech"
potem kilka razy jeszcze widziałem i nawet wrzucałem fotę w "napotkany na ulicy"
jak gość go odpalił to zaczął mi się podobać
a tak to nigdy nie zwracałem na niego uwagi, nie mówiąc już o reklamach których nigdy nie widziałem rasta - Wto 28 Wrz, 2010 A co mieli by reklamować Lexa w przerwie relacji spod krzyża Walle - Wto 28 Wrz, 2010
AndreXSi napisał/a:
Walle napisał/a:
is jest przereklamowany - w e30 tylko (oprócz m3, wyjątek potwierdzajacy regułę) 325i lub 325e Wiem co mówię, miałem kilka e30tek....
Skręcałeś nimi?
wyjeżdżają przodem bardziej niż is, ale IMHO mają trochę więcej charakteru (jakkolwiek by to iterpretować).
IS ma w serii zawias Mtech -15mm, dzięki temu jest takim niby baby-m3 ale nie jest szybki przy 136KM - ma 9,9 do paki (fakt, to tylko dane katalogowe). Modów cudownych tam nie zrobisz, chyba, że dmuchniesz. Można niby podnieść rev limit i zapodać chip DINAN co da nam kilka kuni, ale....
Z drugiej strony samą mocą się nie skręca... Loko - Wto 28 Wrz, 2010
vitesse napisał/a:
Loko napisał/a:
vitesse napisał/a:
kubas napisał/a:
CHRZANEK napisał/a:
Stf jest jak Peugeot 205 GTI lub VW golf I GTI, pure hothatch, liczą się osiągi i władza nad samochodem (a nie odwrotnie)...
STF = Ostatni prawdziwy hothacheros
Ot taka moja obserwacja
(mam nadzieje że nikt się nie obruszył)
Ag.re.e !
e46 m3 smg jest mistrzem również w ogóle M-powery niszczą kopią jajca i w ogóle miszcz wyścig !
318is mi się marzy tak samo jakiekolwiek m3. Jazda takim samochodem to ciągły uśmiech na twarzy.
Janusz napisał/a:
Mi
przecież to gej który jeździ soulem i nie ma slicków do 205 a rocznie robi nią 205km
a co to za bmw bez 6 garow ?
A silnik s14 z m3 e30 ile ma cylindrów?
marzy Wam sie 318is a tam jest R4
Ekhm m3 e30 też ma 4 cylindry, "ale co to za bmw bez 6 garów?"kubas - Wto 28 Wrz, 2010