Bart - Nie 14 Lis, 2010 Jak tam Czesławie sprzedaż colta idzie? Dzwoni ktoś czasem?Anonymous - Nie 14 Lis, 2010 Telefonu żadnego Chyba zostanie jeszcze ze mnąBart - Nie 14 Lis, 2010 obawiam się, że to tylko kwestia kasy...
schodzisz z ceny: telefon zaczyna dzwonić
schodzisz mocno z ceny: telefon dzwoni coraz częściej, ludzie zaczynają oglądać furex
schodzisz bardzo mocno z ceny: których z oglądaczy kupujePiTT - Nie 14 Lis, 2010 dokładnie
wg. mnie ostro przesadzona cena patrząc chociażby na stan wizualny
ja swoję renówkę sprzedałem za niecałe 7 tyś a wizualnie była perełka
mechanicznie też w sumie nie była najgorsza, w sumie żałuję że się jej pozbyłem bo myślę że teraz by była super bazą pod modyfydi - Nie 14 Lis, 2010
Bart napisał/a:
obawiam się, że to tylko kwestia kasy...
3700 to już jest chyba poziom tico i pochodnych. Moim zdaniem problem jest taki, że jeżeli już ktoś szuka i chce kupić takie auto to kupuje zadbane, najlepsze dostępne na rynku. Jedyna szansa, że jakiś piękny chłopiec weźmie Colta do palenia gumy pod wiejską dyskoteką. Tu jednak atutem było by posiadanie LPG k-mart - Nie 14 Lis, 2010 Wlasnie, zamien sie na jakies tico z zaloz pimpa.rasta - Nie 14 Lis, 2010
fydi napisał/a:
3700 to już jest chyba poziom tico i pochodnych
Tico to kumpel 3 lata temu sprzedawał za 1,5 K pln wasq - Nie 14 Lis, 2010 auto jest teraz walniete co sie wiaze z kolejnymi kosztami naprawa malowanie
laweta po odbior wozu bo jakos nie widze takim jechac np 100 kilosow
to bardzo ladnie zniechecaJakarti - Pon 15 Lis, 2010 czesiu,
a ile by kosztowala naprawa tego? orientowales sie? bo moze lepiej wsadzic ta kase w naprawe i sprzedac samochod niz opuscic teraz o tyle samo albo wiecej i moze sprzedac??ictus - Pon 15 Lis, 2010 no wlasnie lepiej zrobic ten przod... jak cos to reflektor przedni mam na zbyciu Anonymous - Pon 15 Lis, 2010 Ictus , to jestem zintereswoany reflektorem , ale dopiero po tym jak skonczy sie ogłosznie .
Jak sie nie sprzeda tak jak jest to daje mu kolejną szanse a na codzień mam już starego dieselkajarek-malopolska - Pon 15 Lis, 2010
Czesio napisał/a:
sie nie sprzeda tak jak jest to daje mu kolejną szanse a na codzień mam już starego dieselka
? jakiego ?Anonymous - Wto 16 Lis, 2010 jette 2 1,6td może Janus pamieta ja z Radju Polski jak bez zderzaka jezdziłem KarQ - Wto 16 Lis, 2010 Śrubka na pompie, MBC i 100km pęka Anonymous - Wto 16 Lis, 2010 kiedys znajomy zrobił mi takiego patenta w starej camry 2.0 td,po 2 miesiącach korba wyszła bokiem