ciekawie ta liste aktualizuja - nas jeszcze nie ma
no to pochwal sie czym jedziecie nie będę co chwile sprawdzał listy zgłoszeń
My ze 106 jedziemy 106 Bonczek - Nie 28 Lis, 2010 Marcel już dzwonie Kuner - Nie 28 Lis, 2010 Bad-i, zauważ że nikogo z AK Centrum nie ma liscie zgłoszeń.... walka automobilklubów trwa Bad-i - Nie 28 Lis, 2010
Kuner napisał/a:
Bad-i, zauważ że nikogo z AK Centrum nie ma liscie zgłoszeń.... walka automobilklubów trwa
Nie wiem kto sie jeszcze zgłaszał, wiem ze na bank Loczek z Rudym , Ja z Bartkiem 106tym.
Kurcze nie sadze zeby nas nie puscili - tylko z tego wzgledu ze jestesmy AK Centrum. Przeciez dla nich to zawsze kasa za wpisowe.106 - Nie 28 Lis, 2010 jak potwierdzili przyjecie zgloszenia to przyjeli....
taki rajd... liste przez dlugi okres czasu aktualizowali dodajac tylko po 5, 6
nazwisk dziennie... co by to bylo gdyby dali wszystko od razu.
kajta, kuzaja tez nie ma na liscie... mimo ze leszek juz testuje przed BW.Kuner - Nie 28 Lis, 2010 Janus się zgłaszał jeszcze.Bad-i - Nie 28 Lis, 2010
106 napisał/a:
jak potwierdzili przyjecie zgloszenia to przyjeli....
taki rajd... liste przez dlugi okres czasu aktualizowali dodajac tylko po 5, 6
nazwisk dziennie... co by to bylo gdyby dali wszystko od razu.
kajta, kuzaja tez nie ma na liscie... mimo ze leszek juz testuje przed BW.
A to prawda, bylem widziałem. Przez skromnosc nie dodam ze zlałem i Leszka i Michałą na slicku (oczywiscie media z tylu) 106 - Nie 28 Lis, 2010
ićććć iććć iććć
i jeszcze laren w 2006
matt - Nie 28 Lis, 2010 CHRZANEK - Nie 28 Lis, 2010 Jaki kraj taka gymkhana Jacek - Nie 28 Lis, 2010 Jaco - Nie 28 Lis, 2010 "Do 48. Rajdu Barbórka zgłoszenia przysłało ostatecznie ponad 120 załóg!
Nie wszystkie spełniły wymogi dotyczące np. wpłaty wpisowego i te bez wątpienia w zawodach nie wystąpią.
Zgodnie z punktem 5.5 Regulaminu - Oficjalną Listę Zgłoszeń, która zostanie opublikowana na stronie internetowej niebawem - ustali Organizator. Jest pewne, że w zawodach wystąpi przynajmniej sto samochodów."
Ciekawe jakie mają kryteria...Przem_106 - Nie 28 Lis, 2010 Wg mnie powinni robic licytacje numerow
Chcesz jechac z jedynką - płac najwięcej. Na Karowej odwrotnie - im pozniejszy przejazd - tym drozszy.
A dlaczego by nie zrobic takiego rajdu dla kasy? Albo inaczej. Skoro jest tylu chętnych, to niech podwyzszą wpisowe.
I to ma byc kryterium asow? Nie cierpie tego rajdu
Kiedys idea Barborki była taka, ze spotykali się na tym rajdzie najlepsi kierowcy z kazdej dyscypliny motorowej w celu zaprezentowania odmian sprzętu porownania umiejętnosci kierowcow rallycrosowych z wyscigowymi itp.