co jest na ostatnim zdjeciu?
to hotel, jakis zamek czy co?
moje liceum Jakarti - Pon 15 Lis, 2010 ładne
szkola powinna byc elegencka to dzieciaki troche wiecej szacunku do niej maja.. inaczej nie wzbudza respektu..Jacek - Pon 15 Lis, 2010 Bart, odezwał się ten który śpi w bytomskiej sypialni 10km od centrum.
swoją drogą już niebawem come back na stare śmieci
(ścisłe centrum)
Jacek - Pon 15 Lis, 2010 wracając do tematu tramawajowej lini nr 38, to najstarsza linia w europie..tak tak, właśnie w Bytomiu.
mój brat robił cały reportaż o tej linii oraz o motorniczym który pracuje takm już chyba 45 lat. wkleję foty jak mi brat podeśle.
Powstało nawet stowarzyszenie opiekując3e się tą linią i tramwajami.
W dni śiąteczne po Bytomiu jeździ kilka takich wagonów budzik - Pon 15 Lis, 2010 Ale zajebisty kot
Bytom jest OK, ale Arke G. ostatnio pokonał Bart - Pon 15 Lis, 2010 Arka z Polonią są jakoś "towarzysko" związane:
budzik - Pon 15 Lis, 2010
Bart napisał/a:
Arka z Polonią są jakoś "towarzysko" związane:
Wiadomo anjas - Pon 15 Lis, 2010 a macie w Bytomiu jakąś swoją, lokalną mafię?kubas - Pon 15 Lis, 2010
anjas napisał/a:
a macie w Bytomiu jakąś swoją, lokalną mafię?
mi bart i jacek
gej, ksiądz i artysta Jacek - Pon 15 Lis, 2010
kubas napisał/a:
anjas napisał/a:
a macie w Bytomiu jakąś swoją, lokalną mafię?
mi bart i jacek
gej, ksiądz i artysta
brakuje barana..wpisujesz się? michool_vt - Pon 15 Lis, 2010 ejj, dlaczego jeszcze nikt nie wkleił zdjec jakichs dupeczek ze szkoly baletowej w bytomiu? hę?? k-mart - Pon 15 Lis, 2010 Nagle kazdy ze slaska jest znawca bytomia, super gratulowac.
Jak wiadomo tylko mi i bart sa z tego miasta, wiec prosze reszte o nie zabierania glosu w dyskusji.
Pytania mozecie stawiac.Maciusiowy - Pon 15 Lis, 2010
k-mart napisał/a:
mi i bart sa z tego miasta
+ Tomasz, ale on chyba nie ma statusu klubowicza kubas - Pon 15 Lis, 2010
Maciusiowy napisał/a:
k-mart napisał/a:
mi i bart sa z tego miasta
+ Tomasz, ale on chyba nie ma statusu klubowicza
I jest suką!mi - Pon 15 Lis, 2010
michool_vt napisał/a:
dlaczego jeszcze nikt nie wkleił zdjec jakichs dupeczek ze szkoly baletowej w bytomiu?