EmerytRs2 - Pią 01 Lip, 2011 od zawsze w necie można było zobaczyć 2x RRS w cenie 900 zł.
w sumie to się zastanawiam, czy kupować na miejsce pilota takie "gadżety"Bonczek - Pią 01 Lip, 2011 Ja kupuje tylko dla siebie, już 2 razy popełniłem ten błąd i ogarniałem też miejsce pasażera Mucha - Pią 01 Lip, 2011 moze ktos kupi moje Takaty? jak co s to PW - moge pofocic i pokazacTomcat - Pią 01 Lip, 2011 Kupilem niedawno dwa komplety RRSow z tego roku i szczerze polecam, troszke sa ladniejsze ale huy z tym, od zeszlego roku jednak je dopracowali, w szczegolnosci klamry sa lepsze, latwiej sie reguluje i maja paski do szybkiego luzowania. Zeszloroczny model tez byl ok, ale regulacja przyprawiala mnie o napady agresji.Kenet - Pią 01 Lip, 2011 Ja polecam schrothy, klamrę mam z przyciskiem, a nie wajchą. Nie luzują się same, a manualnie można to zrobić lekko i szybko. Przy zakupie na jeden fotel, to jeszcze nie taki ból, chociaż jak nie ma ciśnienia to warto czekać na okazję. Ja za swoje dwie sztuki dałem 6 stówek Kolega kupił teraz rajdówkę do rozbiórki i tam jakieś homologowane 2 komplety 3 cali powinny być na handel. Dam znać jeśli warto będzie brać.zefir - Pią 01 Lip, 2011
Mucha napisał/a:
moze ktos kupi moje Takaty? jak co s to PW - moge pofocic i pokazac
dopisz do kiedy jest homologacja jesli wogole jest bo chłopaków interesuje stuff z homo Mucha - Pią 01 Lip, 2011 sam jestes homo!
do 2013.Yarko - Pią 01 Lip, 2011 ori takaty? czy fejki ?Mucha - Pią 01 Lip, 2011
Miszcz srubka w srodku!!! EmerytRs2 - Pią 01 Lip, 2011 oto juz pod paragraf podchodzi....
yeeeebany handlarzyna....
Mucha po wiela będą
Pany pasowały by mi do kolora fury....Kenet - Pią 01 Lip, 2011 Takaty to do JDMów Poza tym nawet jak będziesz miał ori to i tak każdy powie, że fejk bo "na allegro pełno podrób" Kenet - Pią 01 Lip, 2011 Kolega wziął z rajdówy LICO do siebie, a takie ma na handel: