Bonczek - Czw 27 Sty, 2011 Dokładnie, najgorzej z pytaniem ile dziewczyn musi mieć prawdziwy facet qbus - Czw 27 Sty, 2011
Tomcat napisał/a:
Czyli w moim przypadku to będzie regulamin rajdowego debiutu, procedura bezpieczeństwa i załącznik J. Tyle ?
Nie! Regulamin RD3L odwoluje sie do regulaminow RPP i RSMP które musisz też znać bo poprostu wielu rzeczy w tym pierwszym nie znajdziesz.Tomcat - Pią 28 Sty, 2011
qbus napisał/a:
Tomcat napisał/a:
Czyli w moim przypadku to będzie regulamin rajdowego debiutu, procedura bezpieczeństwa i załącznik J. Tyle ?
Nie! Regulamin RD3L odwoluje sie do regulaminow RPP i RSMP które musisz też znać bo poprostu wielu rzeczy w tym pierwszym nie znajdziesz.
Czyli muszę zacząć od RSMP, później RPP i na koniec RD3L, si senior ?106 - Pią 28 Sty, 2011 i jeszcze Miedzynarodowy Kodeks SportowyTomcat - Pią 28 Sty, 2011 okej obej. Dziękuję koledzy.Tomcat - Pią 28 Sty, 2011 a jeszcze jedno, załącznik "J" w jakim zakresie ? bo chyba nie cały...qbus - Pią 28 Sty, 2011 Nie wiem
Ja go przed egzaminem nie czytałem nawet, Klaudia też uczyła się tylko z regulaminów ramowych RSMP, RPP i RD3L.Tomcat - Sob 29 Sty, 2011 POSZŁO !! ale lekko nie było. W cholere rzeczy douczyłem się czekając tam 4 godziny na moją kolej. Egzamin był ustny, kilka osób nie zdało, ale dla mnie ostatecznie skończyło się dobrze. 106 - Sob 29 Sty, 2011 qbus - Sob 29 Sty, 2011 A nie mieliscie przed egzamsem szkolenia?Tomcat - Sob 29 Sty, 2011 Mieliśmy, każdy powiedział co wiedział, wypytaliśmy tych którzy byli przed nami co trzeba powiedzieć i ostatecznie znałem chyba wszystkie możliwe pytania i odpowiedzi qbus - Sob 29 Sty, 2011 No to spoko, gratki i cyu na oesach.Tomcat - Sob 29 Sty, 2011
qbus napisał/a:
No to spoko, gratki i cyu na oesach.
Oby Przem_106 - Sob 29 Sty, 2011 Gratki. No to teraz zdobyc milion i zawojowac cały rajdowy swiat....... POWODZENIATomcat - Sob 29 Sty, 2011
Przem_106 napisał/a:
Gratki. No to teraz zdobyc milion i zawojowac cały rajdowy swiat....... POWODZENIA