ICE - In Car Entertainment - !!! HotHatch.org GT5 Championship !!!
pP - Wto 04 Sty, 2011 wyniki do tej pory
PiTT - Wto 04 Sty, 2011 poczekajcie jeszcze chwilę, też bym dzisiaj polatał tylko muszę ogarnąć jakie są finalne ustawienia
jakby ktoś był cwaniakiem to mógłby sobie mientką wyścigową zarzucić a i tak nikt by po screenie nie poznał Kuner - Wto 04 Sty, 2011 Kurde a ja dopiero dzisiaj zamówiłem GT5 pP - Wto 04 Sty, 2011 spoko masz czas iQ - Wto 04 Sty, 2011 1:06,678; na dzis wystarczy Kuner - Wto 04 Sty, 2011 No to się dopisuję. Jutro podjadę odebrać osobiście, wolne mam do końca tygodnia więc się pobawimy.
1. pp (pepe__01)
2. anjas (anjas77)
3. zefcio (zefir2k)
4. qbus
5. bizą (biz_on)
6. -=wasq=- (wasq82)
7. Cartoon (Cartoon_1986)
8. 106 (hothatch_106)
9. was97 (was79)
10. Gotti
11. Bad-i (Patryksara)
12. PiTT (Pittrek)
13. iQ - iQ_666
14. Marek23
15. Maciusiowy
16. Kuner (Kunerek)anjas - Wto 04 Sty, 2011 proponuję jeździć na najlepszej gumie. Będzie mniejsze pole do manipulacji...
Albo inaczej - każdy jedzie na takiej gumie jak uważa. Tak jak w życiu Marek23 - Wto 04 Sty, 2011
anjas napisał/a:
proponuję jeździć na najlepszej gumie. Będzie mniejsze pole do manipulacji...
Albo inaczej - każdy jedzie na takiej gumie jak uważa. Tak jak w życiu
Ale to trzeba było tak do razu mówić. Specjalnie się wyrwałem do znajomego pograć...
PiTT napisał/a:
jakby ktoś był cwaniakiem to mógłby sobie mientką wyścigową zarzucić a i tak nikt by po screenie nie poznał
Równie dobrze można sobie zdłubać tego miniaka i też po screenie nie poznasz.
Rozumiem,że gramy fair i tyle. Poza tym na przyszłość jakieś trudniejsze tory i samochody, bo darcie na gumie tym miniakiem to na serio nuda.anjas - Wto 04 Sty, 2011
Marek23 napisał/a:
Ale to trzeba było tak do razu mówić. Specjalnie się wyrwałem do znajomego pograć...
ale o co chodzi? przecież ja dałem propozycję na przyszłość.
Marek23 napisał/a:
Równie dobrze można sobie zdłubać tego miniaka i też po screenie nie poznasz.
Rozumiem,że gramy fair i tyle. Poza tym na przyszłość jakieś trudniejsze tory i samochody, bo darcie na gumie tym miniakiem to na serio nuda.
to prawda, masz rację. Za słabo kombinuję, przepraszam Marek23 - Wto 04 Sty, 2011 Summa summarum albo jesteśmy szczerzy albo nie. Ale wyścig online na pewno takiego polaczka zdemaskuje.Stf - Wto 04 Sty, 2011 pP - masz w lodówie siakiegoś zimnego browca ?kubas - Wto 04 Sty, 2011 A możemy w kolejnej edycji tak dobrać samochód i tor żeby właściciele xboxa i forza 3 też mogli zagrać ?
laguna seca chyba jest w obu grach i dość fajny to tor Samochód taki sam też się pewnie znajdzie.Stf - Wto 04 Sty, 2011 ja widać czasy różnią się o setki sekundy więc różnorodność endżina gry dyskwalifikuje takie porównania.Bonczek - Wto 04 Sty, 2011 Dokładnie, niestety różnice między grami nie pozwalają na takie porównanie.
Ale jeżeli są osoby chętne do Forzy to zakładajmy nowy temat, żeby tu nie śmiecić i jazda Bad-i - Wto 04 Sty, 2011 he he dlatego najfaniej bylo by zrobic wyscik Online - wtedy Waldek Doskocz powroci
p.s. ja sie wlasnie przesiadlem na WRC - hmmmm pierwsze chwile mnie zalamaly. Ale jak juz wszystko wylaczylem i wsiadlem w C2R2 na mokrym to banan na gembie