To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Gorzkie żale

Bart - Pon 10 Sty, 2011

Mój pies nie powinien przeszkadzać społeczeństwu - sra w domu.
Jacek - Wto 11 Sty, 2011

moje też, srają w ogrodzie, poczekam na przymrozek i posprzątam bo teraz się wszystko maźgla i nie da się fajnie podebrać łopatą
DeeS - Wto 11 Sty, 2011

nie mam psa ale tez jest zajebiscie :)
Walle - Śro 12 Sty, 2011

także tak,no!
was79 - Śro 12 Sty, 2011

także tego...
Mick - Śro 12 Sty, 2011

Powiedzcie Panowie co sie tak przypier.dalacie do 206_Gti, do jego felg, które kupił, które wg was zalatują chińszczyzną a pewnie macie w tej samej fabryce wyprodukowane co i on, czy do lamp ledowych (mi też się do końca nie podobały i mu to powiedziałem)...
Nie rozumiem tego, jesteśmy chyba jakąś zwartą grupą a to masakrycznie wkurawiające jest takie jazdy z dogryzaniem o chińskich felgach

M - Śro 12 Sty, 2011

+10
Ja tu tylko widzę jeden powód, bardzo w naszym kraju popularny

Janusz - Śro 12 Sty, 2011

Cytat:
Powiedzcie Panowie co sie tak przypier.dalacie do 206_Gti, do jego felg, które kupił, które wg was zalatują chińszczyzną a pewnie macie w tej samej fabryce wyprodukowane co i on, czy do lamp ledowych (mi też się do końca nie podobały i mu to powiedziałem)...
Nie rozumiem tego, jesteśmy chyba jakąś zwartą grupą a to masakrycznie wkurawiające jest takie jazdy z dogryzaniem o chińskich felgach

hmm... bez przeginki, zawsze tu była specyficzna atmosfera... jak ktoś zaliczył wtopę to musiał byc przygotowany na jakis czas naśmiewania sie z niego... ze mnie sie śmiali ze jestem dziecko, z Ciebie ze trzymasz Tajpara w garazu, z Martina ze ma panny w formacie .jpg... z nart Badiego, z Adamanta z Mi ze jest pedałem, z Michała ze jest murzynem itp itd... problem w tym ze niektórzy poprostu nie maja dystansu do siebie i się obrażają.

Stf - Śro 12 Sty, 2011

Mick napisał/a:

Mick, wydawało mi się że jednak rozumiesz, że nam nie chodzi bezpośrednio tylko o sam fakt zakupu chińskich felg przez kogokolwiek z nas.

M napisał/a:

wyjaśni bo nie ogarniam.

M - Śro 12 Sty, 2011

Stf napisał/a:
M napisał/a:

wyjaśni bo nie ogarniam.

Do not want

Bad-i - Śro 12 Sty, 2011

M napisał/a:
Stf napisał/a:
M napisał/a:

wyjaśni bo nie ogarniam.

Do not want

Stf, Jarek mi podpowiedział że chodzi o zazdrość :rotfl: :rotfl: :rotfl:

qbus - Śro 12 Sty, 2011

M napisał/a:
+10

Zazdrość i zawiść? Zresztą dla mnie whatever... nawet nie zauwazylem ze cos takiego mialo miejsce. Taka specyfika tego miejsca.

qbus napisał/a:

Zazdrość i zawiść? Zresztą dla mnie whatever... nawet nie zauwazylem ze cos takiego mialo miejsce. Taka specyfika tego miejsca.

dokładnie ale ostatnia za każdym razem gdy stosowałem jakiś taki żart sytuacyjny, to jechali po mnie ze jątrzę... kiedy jak ja widzę ze ktoś porusza jakiś temat, a sam miał wpadkę w podobnej akcji, to to wręcz silniejsze ode mnie :D

bądź co bądź kiedyś takie się żartowało i nikt się nie obrażał...

M - Śro 12 Sty, 2011

Kiedyś poziom był zdecydowanie wyższy

M napisał/a:
Kiedyś poziom był zdecydowanie wyższy

hmmm.... "twoja stara" no i nawoływanie do pedalstwa itp itd.... no nie wiem czy to wyższy poziom...