Vlodarsky - Czw 03 Mar, 2011 starczy - te płyny się mieszaj± więc nie będzie problemu z ewentualn± odrobink± starego płynu.Jakarti - Nie 06 Mar, 2011 Mareczku,
ja bym chcial wymienić płyna hamulcowego. pomożesz ? Vlodarsky - Nie 06 Mar, 2011 no baa... ¶portowy płyn do klijo ¶porta to podstawa !!!Jakarti - Nie 06 Mar, 2011 najsportowszy!!anjas - Nie 06 Mar, 2011 byle nie jutro, bo Mareczek już zajęty Vlodarsky - Nie 06 Mar, 2011 Do Andrzejka wiejżdża XFD 5W40 i Millers DOT4
a do Kuby wjedzie w takim razie Racing Brake Fluid 300 PlusM - Nie 06 Mar, 2011 Marku może by skorzystać z modułu CMS w sklepie i opisać auta klientów z opisem dlaczego tak a taki olej?Jakarti - Pon 07 Mar, 2011
Vlodarsky napisał/a:
Racing Brake Fluid 300 Plus
nie ma dopisku sport i Magda ma fluid..
cos mnie chyba kłamiesz Bart - Pon 07 Mar, 2011
Jakarti napisał/a:
nie ma dopisku sport i Magda ma fluid..
cos mnie chyba kłamiesz
Jakarti, nie chcę być niemiły... ale poważnie zastanowiłbym się na Twoim miejscu. Znajomo¶ć z kobiet±, która pije płyny eksploatacyjne to chyba nie najlepszy pomysł. Znajomy znajomego pił borygo i ¶rednio mu to na zdrowie wyszło.Jakarti - Pon 07 Mar, 2011 gorzej..
ona tego nie pije - ona sie tym smaruje
to lepszy fetysz niz ulubione przez PieQta stópkiLoko - Pon 07 Mar, 2011
Jakarti napisał/a:
gorzej..
to lepszy fetysz niz ulubione przez PieQta stópki
Też tak czasami mam, jak już nie przyjmuje alko doustnie, to staram się nim oblewać, żeby jeszcze trochę wchłon±ć przez skórę Jacek - Pon 07 Mar, 2011
Loko napisał/a:
Jakarti napisał/a:
gorzej..
Też tak czasami mam, jak już nie przyjmuje alko doustnie, to staram się nim oblewać, żeby jeszcze trochę wchłon±ć przez skórę
ostatnio miałe¶ okazję relacjonować skutki uboczne Loko - Pon 07 Mar, 2011
Jacek napisał/a:
Loko napisał/a:
Jakarti napisał/a:
gorzej..
Też tak czasami mam, jak już nie przyjmuje alko doustnie, to staram się nim oblewać, żeby jeszcze trochę wchłon±ć przez skórę
Ja, się zgadza, chociaż od tego czasu zaliczyłem kolejne dwie sesje nacierania i tym razem obyło się bez szwanku, także spokojnie moge dalej oddawać się sesj± leczniczym Jacek - Pon 07 Mar, 2011 widzę, że nauka nie idzie w las..gratki tak trzymać Vlodarsky - Wto 08 Mar, 2011 Od dzi¶ na stronie www.racing-oils.pl działaj± bezpieczne płatno¶ci przez przelewy24.pl