HH.ORG na Torze - HOTHatch.org track day Poznań 2011
Gaydek - Śro 26 Sty, 2011 BTW, żeby nie było wątpliwości i głupich pytań, foto z toru
Anonymous - Śro 26 Sty, 2011
Gaydek napisał/a:
Bartli, jasna sprawa. Będzie delegacja z W-wy. Mam nadzieję, że znajdzie się dla Ciebie miejsce.
ziom jak już pisałem ja zapewne bede miał miejsce 1 lub 2 Stf - Śro 26 Sty, 2011 ja robię przelew w przyszłym tyg.
rozumiem, że zdecydowanego zioma mogę poprosić dzisiaj o puszczenie przelewu ?
skręcające Clio Sport ?Gaydek - Śro 26 Sty, 2011 Stf, tak, ziom w skręcającym Clio Sport mile widziany.Anonymous - Czw 27 Sty, 2011 a tak z ciekawosci spytam-bedzie badanie głośności??Bo zeby sie ktos nie zdziwił,na superoesach jest chyba 98 db a to nie jest duzoade - Czw 27 Sty, 2011
rabarbar napisał/a:
a tak z ciekawosci spytam-bedzie badanie głośności??Bo zeby sie ktos nie zdziwił,na superoesach jest chyba 98 db a to nie jest duzo
i w jaki sposob bedzie mierzone:]Bonczek - Czw 27 Sty, 2011 Taki zwykły miernik jest przykładany do wydechu, 3-3500rpm i pomiar.Gaydek - Czw 27 Sty, 2011 Z tego co wiem, to badanie głośności leży po stronie AW. Byłem tam dwa/trzy razy i nigdy nie było problemu a auta bywały różne. Ale oczywiście należy mieć to na uwadze, zakładam jednak, że wszyscy o tym wiedzą. Wiedzą?Tomcat - Czw 27 Sty, 2011 Ade, ja bym chetnie pojechal, ale raczej sam bym ciagnal auto. Wogole to troche slabo wyszlo z terminem dla mnie, bo teraz robie klatke i dokonczenie auta pochlonie sporo kasy, a nie ma sie co ludzic ale wpisowe + wacha+ jakies minimalistyczne przezycie na miejscu to razem za zadne skarby nie wyjdzie mniej niz 1000 plnow... Lekka masakra to dla mnie jest w obecnej chwili. Niemniej bede kontrolowal sytuację i jak pojawi sie tylko opcja wyjazdu to od razu bede pisal.martin.h - Czw 27 Sty, 2011
Bonczek napisał/a:
Taki zwykły miernik jest przykładany do wydechu, 3-3500rpm i pomiar.
Dokładnie to miernik musi być ok. 1 metra za rurą wydechową pod kątem 45 stopni.Bonczek - Czw 27 Sty, 2011 Nie cfaniakuj bo zaraz opiszę też resztę warunków które muszą być spełnione aby można było uznać wyniki pomiaru za wiarygodne --> PN-92 S-04051 rasta - Czw 27 Sty, 2011
Bonczek napisał/a:
Nie cfaniakuj
Dokładnie, nie ważne jak by mierzyli to, AW zawsze ma rację ade - Czw 27 Sty, 2011
Tomcat napisał/a:
Ade, ja bym chetnie pojechal, ale raczej sam bym ciagnal auto. Wogole to troche slabo wyszlo z terminem dla mnie, bo teraz robie klatke i dokonczenie auta pochlonie sporo kasy, a nie ma sie co ludzic ale wpisowe + wacha+ jakies minimalistyczne przezycie na miejscu to razem za zadne skarby nie wyjdzie mniej niz 1000 plnow... Lekka masakra to dla mnie jest w obecnej chwili. Niemniej bede kontrolowal sytuację i jak pojawi sie tylko opcja wyjazdu to od razu bede pisal.
ja chyba jeszcze tylko biore pod uwage opcje na kolach, dzien wczesniej:]
no i wlasnie boje sie glosnosci wydechu...
poznan kusi, ale mam za to 4x kielce:PTomcat - Pią 28 Sty, 2011
ade napisał/a:
Tomcat napisał/a:
Ade, ja bym chetnie pojechal, ale raczej sam bym ciagnal auto. Wogole to troche slabo wyszlo z terminem dla mnie, bo teraz robie klatke i dokonczenie auta pochlonie sporo kasy, a nie ma sie co ludzic ale wpisowe + wacha+ jakies minimalistyczne przezycie na miejscu to razem za zadne skarby nie wyjdzie mniej niz 1000 plnow... Lekka masakra to dla mnie jest w obecnej chwili. Niemniej bede kontrolowal sytuację i jak pojawi sie tylko opcja wyjazdu to od razu bede pisal.
ja chyba jeszcze tylko biore pod uwage opcje na kolach, dzien wczesniej:]
no i wlasnie boje sie glosnosci wydechu...
poznan kusi, ale mam za to 4x kielce:P
No właśnie kusi bardzo mocno, ale za tyle to już prawie że rundę RD3L można objechać. Nie mniej jednak chciałbym...Gaydek - Pią 28 Sty, 2011