Maciek przejedz sie moim pugiem. Auto sprawdzone i bardzo latwe w budowie
No właśnie, może dobij targu z Kamilem, wymieńcie się motorownią i komputerami a ty opendzlujesz 106 z zyskiem większym niż w wersj zbandlowanej
Nie rozumiem tego pomyslu, cos dzisiaj ciezko mysle....Bo jaki ja z tego bede mial zysk?
kamil napisał/a:
no to chooj, nie będzie engine a la saxorulez&Bad-i i nie będzie 1.8. kurcze idę do Dekady !
Why?? ze drogo?M - Wto 22 Mar, 2011
Cytat:
Nie rozumiem tego pomyslu, cos dzisiaj ciezko mysle....Bo jaki ja z tego bede mial zysk?
Jak uczy nas doświadczenie sprzedanie auta jako seria a gratów osobno zawsze jest na plus.
Ale w rajdówce może to nie obowiązywać - nie wiem, jak jest?Anonymous - Wto 22 Mar, 2011
bizon napisał/a:
kubas napisał/a:
a ja chcę pomógł !!
+1
+2M - Wto 22 Mar, 2011 A kto chce "Przeszkadzał"
?
Hmm wpadłem na pewien pomysł Janusz - Wto 22 Mar, 2011
Cytat:
A kto chce "Przeszkadzał"
?
Hmm wpadłem na pewien pomysł
podoba mi sie
ale daj lepiej "wqurwiał"Bad-i - Wto 22 Mar, 2011
M napisał/a:
Cytat:
Jak uczy nas doświadczenie sprzedanie auta jako seria a gratów osobno zawsze jest na plus.
Ale w rajdówce może to nie obowiązywać - nie wiem, jak jest?
ale jak ja sprzedam rajdowke na czesci z seryjnym silnikiem?M - Wto 22 Mar, 2011 rajdówkę nie na części tylko w całości ale z silnikiem serią
a silnik+vems do kamilaMucha - Wto 22 Mar, 2011
Janusz napisał/a:
Cytat:
A kto chce "Przeszkadzał"
?
Hmm wpadłem na pewien pomysł
podoba mi sie
ale daj lepiej "wqurwiał"
ja moge wziac.kamil - Wto 22 Mar, 2011 hm, pomysł dobry ale ja spokojnie z budzetem,więc na razie nie zapowiada się żeby taki set up był wykonany w tym półroczuBad-i - Wto 22 Mar, 2011
M napisał/a:
rajdówkę nie na części tylko w całości ale z silnikiem serią
a silnik+vems do kamila
to zeby na tym zarobic to Kamil by musial ladnie za silnik z kompem przeplacic