M - Wto 29 Mar, 2011 Pytałem ale okazuje się że to pedalskie wesele - sami faceci, więc nie wiem chyba tylko bart sobie może coś przygruchać Yarko - Wto 29 Mar, 2011
M napisał/a:
nad wieprzem 7-go jest wesele i nie ma hotelu wolnego
szkoda, na weselu zawsze się trafią jakieś dobre maniury, no i podryw na "upalacza" jak najbardziej OK. Yarko - Wto 29 Mar, 2011
Cytat:
Pytałem ale okazuje się że to pedalskie wesele - sami faceci, więc nie wiem chyba tylko bart sobie może coś przygruchać
arssss - Wto 29 Mar, 2011 Hmmm... To może po latarze każdemu i przejmujemy pokoje?;>Kamill - Wto 29 Mar, 2011 I ja sie dopisze do listy, przelew pójdzie jakoś w przyszłym tygodniu (po 1wszym ).
Co do samego noclegu możecie spróbować tutaj, to jest przed samymi Rykami http://www.olivia.com4.pl/ i tutaj http://www.jakubowaizba.pl/pokoje.html, poza tym w okolicy można poszukać czegoś w Dęblinie lub Puławach bo nie kojarzę nic innego w okolicach samych Ryk.arssss - Wto 29 Mar, 2011 No i ja również chciałbym się dopisac do listy.
Przelew pójdzie jutro ewentualnie pojutrze .Anonymous - Śro 30 Mar, 2011 Jestem Tu! Przelew już pędzi po światłowodzie jeśli uda się MINI i Mi przeżyć 10.04! Yarko - Pon 04 Kwi, 2011 OK, kaska poszła MoRToN - Pon 04 Kwi, 2011 Kto wpada na integracje z nocowaniem ? w sumie móglbym skrocić majowke o 1 dzien i podlecieć Loko - Pon 04 Kwi, 2011
ade napisał/a:
Loko napisał/a:
Jako że powożę ostatnimi czasy wóz z 4 wrotami i 5 miejscami w środku, to jest opcja żebyśmy się poturlali do tego ułęża na kiełbe i ogladare, jak znajdziemy jeszcze 3 chętne osoby z okolic coby rozbić koszty wachy, to możemy się zabrać.
jak nie zbuduje fury do tego czasu (narazie jeszcze nawet nie zdecydowalem co kupuje:P) to moze moglibysmy moim lpg dupowozem pojechac?? pare lajtowych kolek bym zrobil, ja pewnie z aneta bede jechal
No to lajtowo, mamy podobny plan, także jak coś to jestem gotów Jacek - Pon 04 Kwi, 2011 MoRToN, dajesz chlejemyMoRToN - Pon 04 Kwi, 2011 No to ustalone Jacek - Pon 04 Kwi, 2011 M - Pon 04 Kwi, 2011 DObrze żebym wiedział ile osób przyjedzie na integratora w sobote, sytuacja hotelowa w okolicy mówiąc szczerze jest wujowa, wszystkie okoliczne motele i zajazdy zajęte są do 2123roku na wiejskie wesela, zostają nam puławy i tamtejsza fajna oferta hotelowa.
Więc spinać poślady i się deklarować co do noclegu to bede juz rezerwowal i nie zostaniemy w czarnej dupie na koniec bizon - Pon 04 Kwi, 2011 wszystko zmierza w kierunku, ze bede mogl do was dolaczyc