Moc wieksza jak sama nazwa wskazuje. Cena specjalnie nie powala przy dobrej okazji można wyhaczyc za 4k. Czterosów.Ryba - Pią 25 Mar, 2011 oho, zwiększamy pojemność...
keep goin'misiek86electro - Pią 25 Mar, 2011 heh bo jedziesz po mojej ambicji... a szczerze znalazłem okazje na allegro zobaczymy jak sie rozkreci licytacja Jaco - Pią 25 Mar, 2011
misiek86electro napisał/a:
Cena specjalnie nie powala przy dobrej okazji można wyhaczyc za 4k. Czterosów.
ee za 4 k to już chyba jakiś ulep...misiek86electro - Pią 25 Mar, 2011 O tym myśłe
to znaczy - "jakoś działa", stan bardzo dobry - "większość rzeczy sprawna", stan idealny - "wszystko ok tylko klima do nabicia", polskie realia
Cytat:
kupiłem go w tamtym sezonie i stwierdziłem,że to nie dla mnie
czyt. jeb.ie się na potęgę, chcę się go pozbyćmisiek86electro - Pią 25 Mar, 2011 Bart dzięki
Będe musiał sie skarcić nigdy więcej nie wkleje złomu Jaco - Pią 25 Mar, 2011 No i cena też pewnie w okolicach 8 się zamknie..Anonymous - Pią 25 Mar, 2011 podbijać ? Bonczek - Pią 25 Mar, 2011
Moc wieksza jak sama nazwa wskazuje. Cena specjalnie nie powala przy dobrej okazji można wyhaczyc za 4k. Czterosów.
Wklejałem to już tylko w innym malowaniu - ten motocykl jest mistrzem Ryba - Pią 25 Mar, 2011 fajny, ale szkoda że nie ma lag up-side-down Bonczek - Pią 25 Mar, 2011 Mój rower nawet miał martin.h - Pią 25 Mar, 2011 Tutaj jest power
Nic nie zastąpi dźwięku dużej V2'ki.
PS. Mam nadzieję, że teraz już dobrze wstawiłem Anonymous - Pią 25 Mar, 2011 Ostry Martin jesteś ale sie nie dziwię jak obie ameryki heroiny wciągasz na śniadanie