he heCassis - Sob 04 Cze, 2011 matt, widzę że Tomcatowi ten nowy płyn chłodniczy dodał koni
Jeszcze był Citroen C5 2.0HDI 124KM (powinno 136KM)fydi - Sob 04 Cze, 2011 Czyli kto wygrał?matt - Sob 04 Cze, 2011 Koto, takie info miałem od poprzedniego właściciela vitesse - Sob 04 Cze, 2011 wygrał gosc z clio dti, z seryjnych 80 km mial 103 km
pozatym WSZYSCY ponizej oczekiwan, choc ciekawe jak tam bulix i kaken Cassis - Sob 04 Cze, 2011 vitesse, tyle że chłopak z Clio robił jakieś ostre modyfikacje, czipy i inne cuda. spodziewał się 95KMvitesse - Sob 04 Cze, 2011 no tak robil, chlopaki w astrach saxo i 106 tez robili a wyszlo jak wyszloCassis - Sob 04 Cze, 2011 Wychodzi na to że wszyscy jeździmy padlinami tylko chłopakowi z Clio dti z 230tyś przebiegu się udało trafić na zdrowy egzemplarz Jacek - Sob 04 Cze, 2011 zatem kupujcie stare parchy w gnojówie...ot i cały morał dyno day Cassis - Sob 04 Cze, 2011 matt, hamowałeś swoją serwisówkę czy po tych optymistycznych wynikach postanowiłeś przeznaczyć kasę na inny szczytny cel?
Kiedy fotki i filmik?Tomcat - Sob 04 Cze, 2011 Musimy za tydzień zrobić poprawkę w Niepołomicach, bo coś mi z tą hamownią dziwnie śmierdzi... Może ktoś się zesrał w rolki. Sprawa jest mniej więcej jasna dla mnie, bo wszystkim brakowało równo 10-12 koni to oczekiwanego wyniku. Przypadek ?Janusz - Sob 04 Cze, 2011
matt napisał/a:
Janusz- 159??
tys widział 159.. 155 KM mam w sumie to aj chciałem jechać na hamownie tylko po to żeby dowiedzieć się czy mi wydech soc zabrał koniów czy nie, no i w sumie 100 lzejszy jestem a dalej nic nie wiem a mogłem ja przeupalac
vitesse napisał/a:
pozatym WSZYSCY ponizej oczekiwan, choc ciekawe jak tam bulix i kaken
bulix w crx miał 115KM /seria powinna miec 125 KM
kaken w ibizie TDi kompletnie nie modzonej miał 110KM/ seria powinna miec 110 KM
hmm.. mi się wydaje ze kluczem do dobrych wyników dizli był klimatyzowany nawiew walący im prosto w IC, a w NA walił w chłodnice i nikt nie patrzył gdzie jest dolot itp.Janusz - Sob 04 Cze, 2011
Tomcat napisał/a:
Może ktoś się zesrał w rolki. Sprawa jest mniej więcej jasna dla mnie, bo wszystkim brakowało równo 10-12 koni to oczekiwanego wyniku. Przypadek ?
hmmm a może to jedyna wiarygodna hamownia, bo reszta woli po zawyżać trochę wyniki żeby potem nie było ze robią z dupy pomiary
a z Niepołomicami, to nie chce mówić a nie mówiłem Tomcat - Sob 04 Cze, 2011
Janusz napisał/a:
Tomcat napisał/a:
Może ktoś się zesrał w rolki. Sprawa jest mniej więcej jasna dla mnie, bo wszystkim brakowało równo 10-12 koni to oczekiwanego wyniku. Przypadek ?
hmmm a może to jedyna wiarygodna hamownia, bo reszta woli po zawyżać trochę wyniki żeby potem nie było ze robią z dupy pomiary
a z Niepołomicami, to nie chce mówić a nie mówiłem
Nie będę się wykłócał, bo ważniejsze jest jak auto jeździ, a jeździ tak, że na pewno nie jest to tylko 126 koni, co zresztą wiesz Równo i solidarnie wszyscy są przynajmniej 10 km poniżej oczekiwań, to jednak daje do myślenia, ale huy z tym, trzeba skręcać, a nie masturbować się przed wykresem Jacek - Sob 04 Cze, 2011 ja tam wolę ja pik jest w chój wysoko i se siedze i se patrzę...ze skręcaniem też nie jest źle.
w końcu jestem rajdowcem