HH.ORG na Torze - Wyrazów z ytrc.pl 17 kwietnia (niedziela)
Janusz - Czw 14 Kwi, 2011
rabarbar napisał/a:
no to postaram sie byc ok 10,jak zobaczycie małego łysego grubasa w okularach ktory sie wstydzi(bo ja niesmiały jestem) wyjsc z brzydkiego bmw to to będe ja
kurde, a ja pewnie się skusze na Tychy... a szkoda bo zawsze chciałem poznać mitycznego rabiego Anonymous - Czw 14 Kwi, 2011 pyerdol tychy,przyjeżdzaj na wyrazów!!!
przyznam sie ze juz troche speszony jestem tym że poznam legendarnych hothatchowcówmartin.h - Czw 14 Kwi, 2011 rabarbar, bierzesz gitarę? Bart - Czw 14 Kwi, 2011 martin - wpadasz?martin.h - Czw 14 Kwi, 2011
Bart napisał/a:
martin - wpadasz?
Wszystko zależy jak będę wyglądać po sobocie, jeśli bedzie kulturalnie to raczej tak Bart - Czw 14 Kwi, 2011 sobota jak sobota - piwko, muzyka, laski.jpg i śmigiełko
kulturalniemartin.h - Czw 14 Kwi, 2011
Bart napisał/a:
sobota jak sobota - piwko, muzyka, laski.jpg i śmigiełko
kulturalnie
Przekonałeś mnie Tomcat - Czw 14 Kwi, 2011 Komunikat do Ślązaków w ich ojczystym języku:
Wyrazów ist gut fur Homosexuell. Tychy Tychy uber alles !!
Janusz, smaruj odbyt.Janusz - Czw 14 Kwi, 2011 cóż za presja na mnie ciąży Jakarti - Czw 14 Kwi, 2011 daleko masz do wyrazowa?Janusz - Czw 14 Kwi, 2011
Cytat:
daleko masz do wyrazowa?
do wyrazowa 158km, na tychy 55km
dodatkowo jako miejsce do upalania, wyrazów nie ma najmniejszego podejścia do Tych Jakarti - Czw 14 Kwi, 2011 to jak tam wolisz ale moze tychy jeszcze beda a z wariatami warto sie zobaczyc i nawet nie upalac?
(jeszcze większa presja)Janusz - Czw 14 Kwi, 2011
Jakarti napisał/a:
to jak tam wolisz ale moze tychy jeszcze beda a z wariatami warto sie zobaczyc i nawet nie upalac?
właśnie trening na Tychach jest raz na ruski rok tak to tylko superoesy
ah ta presja, moze wszyscy jedźmy do Tych Jakarti - Czw 14 Kwi, 2011 ja i tak nigdzie nie jade wiec ciezko sie wypowiadac Bart - Czw 14 Kwi, 2011 w Tychach nie będzie rabarbara, to argument ostateczy