to co jeden hiper profesor to miał inną teorię i chciał kroić albo sterydami faszerować. Lekarze pomylony
To jak z mechanikami jak coś nie działa a usterki zdiagnozować dobrze nie potrafią, pół fury Ci wymienią 106 - Wto 14 Cze, 2011
GeKo napisał/a:
Marek23 napisał/a:
to co jeden hiper profesor to miał inną teorię i chciał kroić albo sterydami faszerować. Lekarze pomylony
To jak z mechanikami jak coś nie działa a usterki zdiagnozować dobrze nie potrafią, pół fury Ci wymienią :]
hehe o tym samym pomyslalem ... tyle ze im mniejsza ma sie wiedze na dany
temat tym wiekszym zaufaniem darzy sie specjaliste.zefir - Wto 14 Cze, 2011 Marek23, +1 to samo miałem z kolanem i kregosłupem, warto zebrać opinie i potem myśleć co dalej, bo nie którzy lekarze maja troche nasrane w głowach i zatrzymali sie ze swoją wiedzą 15 lat temu.Przem_106 - Wto 14 Cze, 2011
Vlodarsky napisał/a:
Dzisiaj odpoczynek, jutro odpoczynek, a w czwartek znowu biegam.
Teraz krótki dystans z większym tętnem. Chciałbym utrzymać 180-185.
Bardzo fajnie Marek, ze się ruszyłes. Teraz juz wiem, ze uda Nam się zaliczyc wspolny bieg
Fajnym terminem jest 25.09.2011 - Maraton Warszawski, ale w ten sam dzien jest Rajd Polski No i termin przyjscia na swiat mojego synka więc cięzko będzie wszystko pogodzic.Vlodarsky - Wto 14 Cze, 2011 cos pobiegniemy razem ! Tylko nie wiem czy zdolam sie przygotowac na 42km - troche duzo jak dla mnie Janusz - Śro 15 Cze, 2011 a kiedy Iron man ?? anjas - Śro 15 Cze, 2011
Janusz napisał/a:
a kiedy Iron man ??
Ja dziś będę prasował!!!Vlodarsky - Sob 18 Cze, 2011 Przem_106, dzisiaj tempo spokojnie znowu ale dystans zwiększyłem do 20 km
widać dokładnie mój bieg http://www.endomondo.com/workouts/hOWSlrLH6SMPrzem_106 - Sob 18 Cze, 2011 Hej. GRATULACJE!
Ja tez własnie wrociłem
24 km w 2.10 i tez spokojnie. Tempo bardzo podobne
Muszę opanowac ten Twoj program, bo to rewelacyjna sprawa.
Jak nogi?Vlodarsky - Sob 18 Cze, 2011 Trochę bolą
Poza tym dałem ciała w zakupie butów - mam takie do biegania raczej po miękkim.
Ściągnij sobie to na telefon i wrzucaj treningi na stronkę Przem_106 - Sob 18 Cze, 2011 Zaraz będę probował. Na szczęscie mam odpowiedni model telefonu Ja tez muszę się za butami rozejzec, bo moje są juz mocno ubite dochodzą do 2tys przelotu, a z tego co słyszałem to 800-1000km to Max jak na biegowkiVlodarsky - Sob 18 Cze, 2011 Jak sobie ustaliłeś treningi ? masz jakiś schemat ? ja raczej jak mam czas to wdziewam trzewiki i wio Przem_106 - Sob 18 Cze, 2011 Ja raczej tez.
W srodę mam koniec roku w szkole więc łatwiej będzie planowac.
Gdy zdecyduje się na jakis konkretny start, to wtedy sobie ustale jakis plan treningowy, ktorego będe starał się trzymac. Aplikacja wgrana, ale jutro raczej odpoczywam Vlodarsky - Sob 18 Cze, 2011 ja tez odpoczywam ale bez zmiany szybkosci sprobuje zwiekszyc dystans nastepnym razem. Zastanawiam sie nad sciagaczami na kolana.,.. Moze pomoga na bol.Przem_106 - Pon 20 Cze, 2011 Dzis tylko sprawdzałem czy aplikacja działa i jednak działa.
Moj sprincik http://www.endomondo.com/workouts/user/1795742