HH.ORG na Torze - Rally Służewiec - wszystkie edycje od 12-07-2011
Kenet - Wto 09 Sie, 2011 Nie przyjedzie, składa się ale dużej biedy nie było. Wahacz i drążek kierowniczy powiedziały bye bye.
Startowało dwóch braci i jeden drugiego chciał objechać, ale niestety nie wydało.pum - Wto 09 Sie, 2011 może wpadnę turystycznie Anonymous - Wto 09 Sie, 2011
Kenet napisał/a:
Nie przyjedzie, składa się ale dużej biedy nie było. Wahacz i drążek kierowniczy powiedziały bye bye.
Startowało dwóch braci i jeden drugiego chciał objechać, ale niestety nie wydało.
No to dobrze, że tylko tyle bo idealnie bokiem w ten krawężnik się wpasował
Tylne zawieszenie całe?? bo też mu się oberwało...roj - Wto 09 Sie, 2011 ja się pewnie podturlam pogadać koło 19tej jak dam radęroj - Wto 09 Sie, 2011 mimo sezonu ogórkowego jednak jeżdżo
Kennet jak zwykle pudło w klasie (gratulacje!), Paproch znów pudło w generalce
ciekawe ile by się musiał wjeżdżać w jakieś starsze m3 Kamill - Wto 09 Sie, 2011 Nie moglem zostać do końca i poznać wyniki, ale pewnie pudła nie było
Tutaj trochę fotek, niestety miałem polara na obiektywie i średnio wyszły, do tego krótki obiektyw wiec bez narzekania
EDIT, 10 miejsce w generalce i 6 w klasie, Kenet gonie cię Kenet - Śro 10 Sie, 2011 Nie ma żartów, będę musiał sliki kupić.
Dziękuje za sporą ilość zdjęć z moim udziałem Kamill - Śro 10 Sie, 2011
EmerytRs2 - Śro 10 Sie, 2011 proponuję założyć temat Kenet i jego puchary Kenet - Śro 10 Sie, 2011 Kenet - Wto 16 Sie, 2011 Dzisiaj można się zgłaszać do 19ej.roj - Wto 16 Sie, 2011 Kenet, skąd takie info? u nich na stronie nic nie ma.
co z tymi oponami? Kamill - Wto 16 Sie, 2011
roj napisał/a:
Kenet, skąd takie info? u nich na stronie nic nie ma.
co z tymi oponami?
Na fejsie jest, nie uzywasz fejsa ?
Malo osob sie zglosilo, moze dlatego, 18 na liscie startowej na stronie.roj - Wto 16 Sie, 2011
Kamill napisał/a:
Na fejsie jest, nie uzywasz fejsa ?
Malo osob sie zglosilo, moze dlatego, 18 na liscie startowej na stronie.
nie mam na żadnym portalu społecznościowym
jak faktycznie tak będzie to może mi się uda pojechać, ale wpadnę tak czy tak.
i Ciebie muszę w końcu spotkać bo chyba jeszcze nie gadaliśmy nigdy a co wtorek właściwie tam jestem Kenet - Wto 16 Sie, 2011 Roj byłem od piątku w Kielcach, jutro podjade po nie bo kupiłem w kielcach felgi dla nich.