CHRZANEK - Sob 17 Wrz, 2011 Zasadniczo zgadzam się z Kamilem.
Uważam że żeby umrzeć trzeba się najpierw urodzić.
Zachowujemy się jak nasz dotychczasowy rząd: mamy rozmawiać o jednym a zajmujemy się czymś innym a czas leci.
Ale niektórzy myślą jak: "zwiększyć deficyt mniej"anjas - Nie 25 Wrz, 2011 staram się nie zajmować polityką (szczególnie na forum), ale ta wiadomość zmroziła krew w moich żyłach:
Przebito opony w aucie A.Macierewicza
Przebito opony w aucie A.Macierewicza - niezalezna.pl (foto. branox/sxc.hu)
Samochód, którym Antoni Macierewicz wracał z Wrocławia został uszkodzony. Przebito w nim dwie opony.
"Przebite zostały dwie opony, w taki sposób, że w drodze najpierw jedna wysiadła a potem druga, samochód jest nie do użycia" - relacjonuje europoseł Ryszard Czarnecki (PiS).
Samochód prowadził jego syn Przemysław Czarnecki, kandydat PiS do Sejmu z Wrocławia.
"Ja w takie przypadki nie wierzę, że 2 opony wysiadają zaraz po spotkaniu na które przyszło 700 osób. O ile w pierwszą oponę bym uwierzył, że to przypadek, o tyle w dwie opony, to takich zdarzeń nie pamiętam, żeby coś takiego miało miejsce"- powiedział europoseł PiS.
"Jest to kolejna sytuacja w której ktoś zajmuje się kwestią smoleńską a potem ma problemy z samochodem. To się układa w pewną serię." - europoseł w rozmowie z niezalezna.pl nie kryje swoich obaw
"Poprzez tego typu szykanowanie, utrudnia się życie i aktywność polityczną, bo to jednak powoduje, że mobilność zostaje ograniczona a konsekwencją tego mógł być jakiś wypadek. To jest sytuacja nie do przyjęcia" - powiedział Ryszard Czarnecki poseł Parlamentu Europejskiego.
Jest to kolejny przypadek, kiedy przebito opony w samochodzie ministra Antoniego Macierewicza. Wcześniej uszkodzono w jego aucie silnik.
I krótka analiza:
"Przebite zostały dwie opony, w taki sposób, że w drodze najpierw jedna wysiadła a potem druga, samochód jest nie do użycia" - od razu widać rękę profesjonalisty. Nie każdy potrafi tak przebić opony, żeby wysiadały jedna po drugiej. Ciekawe jaka była przerwa pomiędzy awarią jednej i drugiej. Jeśli mniej niż tydzień, to rzeczywiście podejrzane...
"Jest to kolejna sytuacja w której ktoś zajmuje się kwestią smoleńską a potem ma problemy z samochodem. To się układa w pewną serię." - podobno Jerzemu Millerowi przepaliła się żarówka w reflektorze. A Anodinie siadła sonda lambda.
Jest to kolejny przypadek, kiedy przebito opony w samochodzie ministra Antoniego Macierewicza. Wcześniej uszkodzono w jego aucie silnik. - w to musiał być zamieszany chyba jakiś peowski mechanik...Jacek - Nie 25 Wrz, 2011 Andrzejku dziękuję za porcję niedzielnej rozrywki!anjas - Nie 25 Wrz, 2011 Polecam tez komentarze pod tym "artykułem"... Dramat.
Tak właśnie robiła Bezpieka
To jedna z form prześladowania opozycji. Tusk wskrzesił imperium zła
Kto jest odpowiedzialny za przebicie opon?
Bez zadnej watpliwosci. TUSK I KOMOROWSKI! Dlaczego?
A no dlatego zwe takiej sytuacji nie powinno byc! Jezeli jest to premier i prezydent przygotowuja NASTEPNA KATASTROFE!!!!
Pan Macierewicz musi mieć ochronę!
Skończmy już z mrzonkami, że Polska jest bezpieczna i demokratyczna.
I że ludzi ogarnia mania samobójstw!
Mnie zastanawia jedno. Z jednej strony profi-killerzy potrafią tak przebić opony, a z drugiej strony nie wiedza, ze tym samochodem nie jeździ Macierewicz tylko jego syn.kubas - Nie 25 Wrz, 2011 M - Nie 25 Wrz, 2011 To dowodzi jak dziwne komentarze moze pisac kilka osob.Drone - Nie 25 Wrz, 2011
anjas napisał/a:
"Przebite zostały dwie opony, w taki sposób, że w drodze najpierw jedna wysiadła a potem druga, samochód jest nie do użycia"
Taka sama ręka profesjonalisty przebiła opony w moim Lanosie.
Dawno temu pożyczyłem dziewczynie Lanosa. Lanos był na rejestracji WU, a dziewczyna studiowała na Polibudzie w Łodzi. Jakiś chyba miłośnik Warszawiaków tak pięknie to zrobił.
Powietrze uszło z opon dopiero po paru godzinach, jak dojechała do domu (ze 20 km)
ABW M - Nie 25 Wrz, 2011 www.polskieradio.pl/5/3/A...iego-w-szpitalu
To jest dopiero gratka. Na zdjeciu byly prezydent z bylym pracodawca. Zal.plStf - Nie 25 Wrz, 2011 o jajebie!! Andrzej Miszcz!!
kurfa ludzie typu Czarnecki to są jednak mocne płazy. zobaczcie jaką fotę do artykułu dodali:
Andrzejku dziękuję za porcję niedzielnej rozrywki!
przyłączam się do podziękowańAnonymous - Nie 25 Wrz, 2011
Stf napisał/a:
obiektywna niezależna - kocham !
Seksualna nebezpeczna!faldzip - Nie 25 Wrz, 2011 no kurfa! miesiac temu chcialem z dziewczyna wybrac sie na rower a tu u mnie w tylnym kole nie bylo powietrza a w jej rowerze to samo! Wiedzialem, ze to nie mogl byc przypadek! To pewno te same ciule co zrobily zamach na Macierewicza! no name - Nie 25 Wrz, 2011 Ja rozwaliłem runflata w zeszłym roku,
widocznie zaczynali już ćwiczyć CHRZANEK - Nie 25 Wrz, 2011 Dziwi mnie że Pan Macierewicz ma w naszym kraju jakichkolwiek przeciwników.pum - Nie 25 Wrz, 2011 A to juz wiem kto mi klocki podpilowal ze na okladzinach wracalem...