Decat
Dump Precat
Wałek rozrządu
Pucha filtra CLIO R3 EVO
Przeniesienie akumulatora do bagażnika
Filtr powietrza GREEN
Przeprogramowanie (strojenie) silnika
A sondę podobno da się "oszukać" GeKo - Pon 03 Paź, 2011
jogi napisał/a:
robią też Twingo RS na 210KM (swap z Clio II + multum przeróbek)
wygląda mi to na swap z clio IIIGeKo - Pon 03 Paź, 2011 Shymek,
tyle to i ja sobie doslownika wrzucic potrafię myslalem ze jakies szczegoly mozesz od nich wyciągnąć.faldzip - Pon 03 Paź, 2011 google translator twoim przyjacielem - wychodzi, ze tam sa walki, "Dump Precat", "Decat", dolot jak widac (+ filtr greena), aku w bagazniku, remap i na poczatku mieli problem z zaplonem
PS. A tak poza tym to nie lepiej zainwestowac w zawias, opony a przedewszystkim skrecanie co weekend na jakims torze czy podobnym obiekcie?
EDIT: no karwa, nie odswiezylem tematu i widze, ze sie spoznilem jogi - Pon 03 Paź, 2011
GeKo napisał/a:
jogi napisał/a:
robią też Twingo RS na 210KM (swap z Clio II + multum przeróbek)
wygląda mi to na swap z clio III
Racja, racja.
Jest przecież 6-stka skrzynia i koni też trochę za dużo;)
Pomyliłem, bo na brytyjskim forum chłopaki zamiarują samodzielnie swapować właśnie te od Clio II. Ponoć mniej komplikacji.Shymek - Pon 03 Paź, 2011 Mam do nich pisać mjela? Nie chce mi się
Ja tak odbiegając od tematu powoli realizuję to:
Mégane RS 225 Madeno Racing Engine technologyEngine performance kit R280€ 3518.00
Notes:
max. power 280 HP @ 4200 rpm
max. torque 360 NM @ 3100 rpm
sport exhaust rear silencer, 70mm pipediameter
sport exhaust front tube, 70mm pipediameter
sport front flexible tube, 70mm pipediameter
high flow competition filter
larger capacity intercooler
ECU remapping
assembly costs
dyno runs before and after
ja mam plan Zabrza, mało używany.GeKo - Pon 03 Paź, 2011 jest dostępny i widze koszty bardzo przyjemne, bo program +licencja w okolicach 1200zl sie powinno zamknąć. Nowe Megane trzeba liczyć 2-2,5k.
Ile ma seria niutków?Shymek - Pon 03 Paź, 2011 225KM / 300Nm (po wywaleniu środkowego tłumika 320NM )GeKo - Pon 03 Paź, 2011 po programie przybywa 60Nm.Maciusiowy - Pon 03 Paź, 2011
Bart napisał/a:
masz GeKo jakieś mapy do Meganki?
ja mam plan Zabrza, mało używany.
ja mam globus Bielska, może się nadaEmerytRs2 - Pon 03 Paź, 2011 rycinę Ząbek posiadam
łożesz 230 koni z clio to już dużo
muszą coś lizać w silniku Zadir - Pon 03 Paź, 2011 Na hamowni dzisiaj wyszło 190 kucy, jak dostanę na maila to wrzucę wykres.
Po modach chciałbym celować w 205rasta - Pon 03 Paź, 2011 A czemu nie w 206, he?Zadir - Pon 03 Paź, 2011