kóóóóóórfa... mieliśmy fajny temat dotyczący leasingów operacyjnych, a Wy jak zwykle musicie wpierdzielić się z polityką...
spoko, bzdury o leasingu się usunie i będzie kolejny fajny temat o politycePiTT - Śro 12 Paź, 2011 w temacie 1M
http://www.topgear.com/au...sts-the-bmw-1-mNiemy - Sob 15 Paź, 2011 może głupie pytanie, ale jakoś nie w temacie jestem, dlaczego jeśli jest M3, M5 to nie ma M1 tylko 1MMarek23 - Sob 15 Paź, 2011 M1 to było kiedyś kultowe bmw i nie chcieli tam samo nazwać tego obecnego modelu.
Co do leasingu i odliczania vatu. Smutna akcja,że nawet z paliwa do osobówki nie mogę odliczyć vatu i wrzucić w koszty. Tak jakby firmowe auto= to tylko ciężarowe auto. Tak się właśnie przedsiębiorcom utrudnia życie marcinstachon - Sob 15 Paź, 2011 jedyne co to jezeli masz jakas zaufana stacje prywatna(!) to mozesz sie dogadac zeby benzyne pisali Ci na fakturze jak diesel. Ceny teraz poodobne, ja tak sie umowilem i nawet jak kupuje 5l do pily tez pisza jako disel na fakture zbiorcza. Tylko ze u nich mam 6 aut nie wiem czy ktos Ci sie zgodzi jak bedziesz mial jedno auta. Nie wiem jak oni to sobie pozniej rozliczaja ale nie narzekaja na to, a samej benzyny w miesiacu to 3 pelne baki megana.michool_vt - Sob 15 Paź, 2011 marcinstachon, skarbowka juz puka do twoich drzwi marcinstachon - Sob 15 Paź, 2011
michool_vt napisał/a:
marcinstachon, skarbowka juz puka do twoich drzwi
Nie ma opcji zlapania tego gdyz same 3 busy wyjezdzaja nam 1300 litrow miesiecznie:)plus 2 osobowki, wiec marne 180 litrow na megana nie przeszkodzi.Marek23 - Sob 15 Paź, 2011
Cytat:
jedyne co to jezeli masz jakas zaufana stacje prywatna(!) to mozesz sie dogadac zeby benzyne pisali Ci na fakturze jak diesel. Ceny teraz poodobne, ja tak sie umowilem i nawet jak kupuje 5l do pily tez pisza jako disel na fakture zbiorcza. Tylko ze u nich mam 6 aut nie wiem czy ktos Ci sie zgodzi jak bedziesz mial jedno auta. Nie wiem jak oni to sobie pozniej rozliczaja ale nie narzekaja na to, a samej benzyny w miesiacu to 3 pelne baki megana.
wymarz to ziom, bo Cie dojadą.marcinstachon - Sob 15 Paź, 2011 mielismy juz kontrole z poczatkiem roku w zwiazku z tym ze zlozylismy wniosek o zle naliczony podatek i szuakali haka zeby nam nie wyplacic, nic nie znalezli. Faktury zbiorcze takze luzzz...Marek23 - Sob 15 Paź, 2011 Niceno name - Sob 15 Paź, 2011 Ja może jakiś inny jestem ale opisywanie wałków
na forum publicznym jest dla mnie dziwne Bart - Sob 15 Paź, 2011
no name napisał/a:
Ja może jakiś inny jestem ale opisywanie wałków
na forum publicznym jest dla mnie dziwne
saxorulez w tym przoduje Jacek - Sob 15 Paź, 2011
marcinstachon napisał/a:
jedyne co to jezeli masz jakas zaufana stacje prywatna(!) to mozesz sie dogadac zeby benzyne pisali Ci na fakturze jak diesel. Ceny teraz poodobne, ja tak sie umowilem i nawet jak kupuje 5l do pily tez pisza jako disel na fakture zbiorcza. Tylko ze u nich mam 6 aut nie wiem czy ktos Ci sie zgodzi jak bedziesz mial jedno auta. Nie wiem jak oni to sobie pozniej rozliczaja ale nie narzekaja na to, a samej benzyny w miesiacu to 3 pelne baki megana.
polski bohater. brawo!no name - Sob 15 Paź, 2011
Bart napisał/a:
no name napisał/a:
Ja może jakiś inny jestem ale opisywanie wałków
na forum publicznym jest dla mnie dziwne
saxorulez w tym przoduje
W inności czy opisywaniu wałków ?Bart - Sob 15 Paź, 2011 ciągle o jakichś wałkach pisze