Wiesz taki mały przebieg przy 7 latach czy ile on tam ma wcale nie jest zaleta.
Kolejna sprawa, czy sprawdzałeś go po VIN. bo Foka, którą my kupiliśmy to miała na budziku 70K ale po winie to ona w 2005 roku miała na przeglądzie w |Rajchu 170K, tylko my to wiedzieliśmy, przebieg ma się nijak do stanu auta.
Przebieg prawdziwy, tylko raz orzeczona szkoda całkowita..... Ogólnie po wnętrzu itp widać ten przebieg. Niestety wstawiony dach z innego auta psuje to piękne wrażenie. No i ciągłe problemy ze sprzęgłem (ciągle siada pompa nie wiem czemu), z instalacją elektryczną poskręcaną na skrętkę i z przednim zawieszeniem (amor firmy MAGNUM który jest krzywy w dodatku) są dobijające. Serwisuje to auto od 3 lat więc je znam.
Ale ten kolor niebieski, białe lusterka i felgi OZ, xenony mi się piekielnie podobają rasta - Czw 15 Gru, 2011 No to niezły szrot....Kuner - Czw 15 Gru, 2011 Szrot to byłby za cenę rynkową, a za cenę anglika 1.6 to jest igła rasta - Czw 15 Gru, 2011 Policzymy jak doprowadzisz go do prawdziwej serii.Kuner - Czw 15 Gru, 2011 obiecuje szczerze i rzetelnie powiedzieć ile mnie będzie wsio kosztowało rasta - Czw 15 Gru, 2011 I wykres z hamowni gdzie pokazuje 170km 200 Nm.siema - Pią 16 Gru, 2011
Kuner napisał/a:
Szrot to byłby za cenę rynkową, a za cenę anglika 1.6 to jest igła
Szrot to szrot. Bez względu na cenę.rasta - Nie 18 Gru, 2011 Work in progress, buda igła stan, zero rudego i nic nie było naprawiane
Najlepszy zderzak do Foki, oczywiście po RS'owym
Kiera jeszcze nie wjechała bo czekamy na nabę
A tak handlarze ogarniają temat kontorli Check Engine:
Oczywiście zaskoczeni nie byliśmy, bo było widać, że sondy są uszkodzone więc musiało być coś zrobione aby się nie świecił cały czas. To w ST170 standard, bo kolektor wydechowy jest strasznie nisko poprowadzony i bardzo łatwo nim zahaczyć o glebę i przy okazji uszkodzić sondy.
Zegary już ogarniete przez nadwornego elektryka na naszym terenie
Jaśki były w komplecie:
Kuner może do swojego potrzebujesz
W Poniedziałek jedzie do Przemocar na klatkę i wydech Anonymous - Nie 18 Gru, 2011 Ile waży całe wybebeszone wyposażenie wnętrza?no name - Nie 18 Gru, 2011 Zapowiada się ciekawie, zobaczymy co w nim ciacho pokażepum - Nie 18 Gru, 2011 by się Ciacho zarejestrował tutaj a nie za rzecznika robisz no name - Nie 18 Gru, 2011
pumfkp napisał/a:
by się Ciacho zarejestrował tutaj
No tak, jak zrobi to teraz to może na wiosnę będzie miał dostęp
rasta napisał/a:
na klatkę i wydech
Pełna czy rollbar ?rasta - Nie 18 Gru, 2011
AleX_R53 napisał/a:
Ile waży całe wybebeszone wyposażenie wnętrza?
Jeden taki Recaro to 30 kilo
no name napisał/a:
Pełna czy rollbar ?
Roll, po co dowalać niepotrzebne kilogramy.Anonymous - Nie 18 Gru, 2011
rasta napisał/a:
jeden fotel w MINI to 32kg wiec tego się akurat spodziewałem. Bardziej chodzi mi o całą resztę. Ile na tym się da zyskać.Kamill - Nie 18 Gru, 2011
AleX_R53 napisał/a:
rasta napisał/a:
jeden fotel w MINI to 32kg wiec tego się akurat spodziewałem. Bardziej chodzi mi o całą resztę. Ile na tym się da zyskać.
W e36 fotel bez elektryki z pelna regulacja 34kg...