PiTT - Czw 20 Wrz, 2012 a propos, właśnie pojawił się iOS6... fajna funkcja jest z opcją strumienia zdjęć, prosto do katalogu i udostępnione
wiem że są programy które to potrafią, ale taka przyjemna funkcja już z automatu M - Czw 20 Wrz, 2012 I co potem robisz z tym udostepnionymi?PiTT - Czw 20 Wrz, 2012
M napisał/a:
I co potem robisz z tym udostepnionymi?
wysyłam do losowo wybranych 300 osób Michał - Czw 20 Wrz, 2012
PiTT napisał/a:
Michał napisał/a:
nie no, poważnie PiTT
weź mac'a jesli lubisz IPhona. Masz wszystrko zgrane razem, iTunes, iCloud.
bez jaj
jest lekka różnica w cenie maca a wymiany płyty, procka i pamięci
Albo grubo albo wcale .M - Czw 20 Wrz, 2012 Jakie są pc-towe odpowiedniki imaca?
Myślałem żeby tam ubuntu je.bnąć i ewentualnie macos bo na iphona aplikacje można tylko na ios kompilować. Podstawowa cena imaca to trochę horror zefir - Czw 20 Wrz, 2012 M a Mac mini?
ja serio o tym myslałem gdy miałem brać iMaca, zajebiscie przenosny komp ktory mozna wszedzie podpiąć
za 2300zł mozna juz kupic Mac Mini na i5M - Czw 20 Wrz, 2012 Hmm muszę pomyślećdzik - Czw 20 Wrz, 2012 mac mini to dobry sprzęt, nie ma przegiętej ceny
sam mam i chwalę
oczywiście wadą jest karta graficzna
nie wiem jak w tych najnowszych wykastrowanych o cd wygląda sprawa dołożenia drugiego dysku, a dobrze mieć ssd + hdd razem w jednej budzie
P.S. chyba go unowocześnia o nowszą kartę graficzną i obsługę 16GB ramzefir - Czw 20 Wrz, 2012 mozna do Mac mini np, tego nowego wsadzic lepsza grafike pod granie?Bonczek - Czw 20 Wrz, 2012
dzik napisał/a:
oczywiście wadą jest karta graficzna
nie wiem jak w tych najnowszych wykastrowanych o cd wygląda sprawa dołożenia drugiego dysku, a dobrze mieć ssd + hdd razem w jednej budzie
P.S. chyba go unowocześnia o nowszą kartę graficzną i obsługę 16GB ram
Już rozumiem czemu brzydzisz się iPhonem dzik - Czw 20 Wrz, 2012
zefir napisał/a:
mozna do Mac mini np, tego nowego wsadzic lepsza grafike pod granie?
Masz tylko dwie wersje grafiki, intel 3000 w tanszym i jakis radeon w nowszym
Wymiany z tego co wiem nie zrobisz, ciesz się że nie przylutowali ram'u do płyty jak w mbpr zefir - Czw 20 Wrz, 2012 generalnie mam iMaca ale zasadniczo tak sobie luzno mysle o mac mini , jako stacji przenosnej w domu miedzy TV a monitoremPiTT - Nie 14 Paź, 2012 uzywa juz ktos windy 8?
zastanawiam sie czy strzelic update...bizon - Nie 14 Paź, 2012 stara zasada mowi, ze co drugiego windowsa nalezy omijac PiTT - Nie 21 Paź, 2012 wrzuciłem tą 8-kę na kilka godzin... no nie ma opcji, póki co nie wchodzę w temat...
pewnie z czasem można się przyzwyczaić, ale jak dla mnie mega słaba użyteczność, wszystkiego trzeba szukać i się domyślać gdzie poukrywali
wrzuciłem świeżutką 7-kę i przy niej zostaje