M - Pon 04 Lut, 2013 Tylko sprawdz sobie Andrzeju czy jest jedna faza - inaczej nii chu chu.was79 - Pon 04 Lut, 2013 Aż musiałem poczytać jak to sie sprawdza zefir - Pon 04 Lut, 2013 kurdens M mię ubięgł , to rozwiązanie po kontaktach jest mega!anjas - Pon 04 Lut, 2013 Maciek, a coś takiego?
http://allegro.pl/tp-link...2975821044.html
Dobrze rozumiem, że gdybym wszedł w to to już AP nie jest potrzebny?M - Pon 04 Lut, 2013 Tak, tylko wtedy musi być TL-WPA271KIT zamiast TL-WPA271
Ma to szanse działać?Chloru - Pon 04 Lut, 2013 anjas, ma szansę działać jako repeater/AP. Nie jest to adapter PLC (power line communication). Tłumacząc na nasz - nie pozwala wykorzystać instalacji elektrycznej do przesyłu danych.M - Pon 04 Lut, 2013 To ja jeszcze napisze - to mogłoby zadziałać gdybyś ten "repeater" umieścił gdzieś po środku drogi pomiędzy psem a tplinkiem.
Mogłoby to zadziałać ale wcale nie musi, może tak samo się zrywać.
Z wifi jest tak ze nikt niczego nie gwarantuje ze bedzie dobrze dzialac
Jest sporo chinskich urządzeń bez homologacji na 2.4giga ktore skutecznie niszczą wifi (sam widziałem jak dławi się transfer po włączeniu nadajnika cctv).
U jednego klienta była kiedyś siara o to, bo nic nie działało jak powinno.anjas - Pon 04 Lut, 2013 czyli zostaje ten transmiter sieciowy... ale wciąż mi trudno uwierzyć w internet, który wychodzi z gniazdka Chloru - Pon 04 Lut, 2013 anjas, ale nie przeszkadza Ci to wierzyć w ten z powietrza anjas - Pon 04 Lut, 2013
Chloru napisał/a:
njas, ale nie przeszkadza Ci to wierzyć w ten z powietrza
ten z powietrza jest bardziej powszechny i już się przyzwyczaiłem. Choć wciąż tego nie pojmuję.
Próbowałem dziś kupić gdzieś stacjonarnie ten transmiter PLC ale mi się nie udało, trzeba przez net zamówić... A szkoda, bo zależało mi na czasie. Dlaczego sklepy są tak słabo zaopatrzone...M - Pon 04 Lut, 2013 dipol na gorczewskiej anjas - Wto 05 Lut, 2013 Macieju, dziewcząt dobrodzieju!
wieeeeelki pomuk. Transmiter sieciowy działa zajebongo!
Transfer zajebisty. Dokładnie o coś takiego mi chodziło.M - Wto 05 Lut, 2013 M:Anjas
1:100anjas - Wto 05 Lut, 2013