dlaczego w sedanie??słyszałem ze kupa lepsze bo buda sztywniejsza,zresztą w bmw challange jezdzą coupe(lub compakty) a ci goscie chyba najlepiej w pl znaja sie na tych autach
sedan ponoć lżejsszy. Ale łabałbał dobrze prawi!Anonymous - Śro 18 Sty, 2012 no ba,z Kubasem koresponduje na pwYarko - Śro 18 Sty, 2012 bo:
- ciężko znaleźć dobrą kupe
- sedan jest najlżejszy
- kompakt gorzej się prowadzi
- sedan jest najładniejszy Walle - Śro 18 Sty, 2012 Mój kolega ma do sprzedania dobre zdrowe, całe i oryginalne E36 sedan 328i, kolor granatowy akryl, 220.000km przelotu, klima auto, przednie szyby elektryczne. Z zewnątrz zwykły samochód - jeśli jesteś zainteresowany - daj znać.Kamill - Śro 18 Sty, 2012 A mój kolega ma do sprzedania sedana 328i ciemna zieleń metalik, blacharka idealna, startowało w 4-5 chanllengach, krótki dyfer, kubeł, kierownica, zawias, reszta seria, sporo czesci z aso bo tam pracuje, auto stoi na bemowie.nox - Śro 18 Sty, 2012 Michooool dzoń do tego kopaktora co wkleił rabarbaran niezla baza za małą kase włożyć tam jeszcze pare tyś i będzie niezły upalator nox - Śro 18 Sty, 2012 walle , Kamil po ile te fury tak z ciekawości ?anjas - Śro 18 Sty, 2012
nox napisał/a:
walle , Kamil po ile te fury tak z ciekawości ?
+1
może zamiast prali w jakiś drifting wejdę Walle - Śro 18 Sty, 2012 Znajomka jakieś 12-13.000 pln opłaconaBart - Śro 18 Sty, 2012 sorry za OT - wyjątkowy wątek, już 6 stron dość rzeczowych dyskusji na temat Kamill - Śro 18 Sty, 2012 Znalazlem ogloszenie http://otomoto.pl/show?id=C22416732michool_vt - Śro 18 Sty, 2012
nox napisał/a:
Michooool dzoń do tego kopaktora co wkleił rabarbaran niezla baza za małą kase włożyć tam jeszcze pare tyś i będzie niezły upalator
juz nawiazalem kontakt, musze ogarnac temat bmw (czyt. zostać ekspertem) to bede ogladał, macał, wybierał
s13/14 odpadaja, bo to do dryftu ino sie nadaje
e36 sedana nie kupie, zanabywając wpisuje sie na pewną liste uzytkownikow dróg, takich zaraz obok calibrateam, a taki compact to zawsze moge powiedziec ze zony
volvo kompletnie zly pomysl, toz to wazy ze dwie tony Anonymous - Śro 18 Sty, 2012 chyba sie znowu na bume napaliłem nox - Śro 18 Sty, 2012 buma fajna mnie się mega dobrze jeździ jak się biało zrobięło to ile radochy tylko że umnie to raczej brak mocy do upalania choc może i dobrze bo nie ogarniam mi - Śro 18 Sty, 2012
michool_vt napisał/a:
s13/14 odpadaja, bo to do dryftu ino sie nadaje
e, e! Bez takich! Latałem s14 po wyrazowiu i zdecydowanie dementuję! Jak w bumie - chcesz iść bokiem - idziesz, nie chcesz - mniej idziesz i się napędzasz. Raz jeszcze: nie jak w rmr, ale jednak.
michool_vt napisał/a:
e36 sedana nie kupie, zanabywając wpisuje sie na pewną liste uzytkownikow dróg, takich zaraz obok calibrateam, a taki compact to zawsze moge powiedziec ze zony
+1
Ja dodam jeden jeszcze aspekt: jazda samochodem z silnikiem w centrum kształci najbardziej, później wsiadasz w e36 - robisz co chcesz, wsiadasz w exige/speedstera - ogarniasz. Bardziej to rozwojowe jeśli chodzi o skilsy. No ale finansowo przy upalaniu inny poziom - na pewno.
...widziałbym tu jeszcze opinię dżona, bo latał kilkoma różnymi furami i może coś wnieść (narkotyki jakieś chociażby)...