Jeden komplet jeszcze mam w dobrym stanie, kupiłem drugi nowy - moim zdaniem nie jest to kupa.
Na Ułęż w upalny dzień to się nie nada, bo zginie po 3 kółkach, ale na codzień, Rally Służewiec i jakieś kajtki to jest mistrz guma. Nowe miasto też powinna obsłużyć.
Jaką drugą tak uniwersalną oponę polecasz zamiast R1R ?rasta - Nie 29 Sty, 2012
Kenet napisał/a:
Na Ułęż w upalny dzień to się nie nada, bo zginie po 3 kółkach,
Słowo klucz. Stosunek jakość/cena/wytrzymałość bardzo kiepski.Kenet - Nie 29 Sty, 2012 Ale kupując opony trzeba mieć świadomość do czego chce się, a do czego można ich użyć.Kenet - Nie 29 Sty, 2012 Niestety większość Upalania w naszym przypadku rozgrywa się na Ułęży, a jaka tam jest nawierzchnia każdy kto był, wie. Na Kielcach cały sezon bym na jednym komplecie R1R zrobił.rasta - Nie 29 Sty, 2012 Wątek jest o Maxsportach, czyli mówimy o oponie tylko i wyłącznie do upalania, bo innego wykorzystania MaxSportów sobie nie wyobrażam.
A R1R to taka opona do niczego, przynajmniej dla mnie.was79 - Nie 29 Sty, 2012 do lekkiego, słabego jarisa, jak najbardziej o.kKenet - Nie 29 Sty, 2012
rasta napisał/a:
Wątek jest o Maxsportach, czyli mówimy o oponie tylko i wyłącznie do upalania, bo innego wykorzystania MaxSportów sobie nie wyobrażam.
A R1R to taka opona do niczego, przynajmniej dla mnie.
Nie zgadzam się, ale to wątek o Maxsportach, więc faktycznie lepiej nie drążyć tematu R1R.anjas - Nie 29 Sty, 2012
was79 napisał/a:
do lekkiego, słabego jarisa
no no no,
powinno być: "do lekkiego, mocnego jak na swoją wagę yarisa"
was79 - Nie 29 Sty, 2012 fakt, brzmi lepiej
zwłaszcza dziś przy -11, dobrze się zbierał, bo zimne powietrze szło w płucaPrzem_106 - Nie 29 Sty, 2012
was79 napisał/a:
fakt, brzmi lepiej
zwłaszcza dziś przy -11, dobrze się zbierał, bo zimne powietrze szło w płuca
A własnie, potrafi zaskoczyc mimo, ze na papierze nie wygląda za dobrzekamil - Nie 29 Sty, 2012 185/55 R14 2x średnia, 2x twardakamil - Pon 30 Sty, 2012 coś się dzieje z wyceną tych opon czy temat wygasł ????M - Pon 30 Sty, 2012
kamil napisał/a:
coś się dzieje z wyceną tych opon czy temat wygasł ????
Jakby było z 10 osób to bym uderzał po lepsze ceny a tak to szkoda czasu
Chyba ze Mick albo Kuner zaproponują lepsze ceny na taką ilośc to jedziemy z tematem.Kuner - Pon 30 Sty, 2012 na profila 80 zł rabatu na komplecie daje dla HH. Przy zakupie 2 szt - 20 zł na nie rabatu.