pum - Śro 06 Cze, 2012 jak tylko lekko popada i będziesz na miękkim slicku to na ułężu i tak będzie kleić Stf - Śro 06 Cze, 2012 jakiś wspólny wyjazd ?Kenet - Śro 06 Cze, 2012 8.30-40 BP przed skrętem na Lublin?Stf - Śro 06 Cze, 2012 zróbmy o 8:00 wyjazd. lecimy lajcik ? tak coby przed deszczykiem pyknąć kilka kółek EmerytRs2 - Śro 06 Cze, 2012 expert...cos słabo na pogode paczysz !!
Wy od 10...to chyba przydałoby sie, żebyśćie o tej 8:45 wyruszyli z Zakrętu.
Nie wiem, czy jest sens się spinać i siedzieć, od rańca, aczkolwiek, grilllik, prawy u każdego , oraz fotki będziem robić
dalibyście radę ruszyć o 9:00??
aha, kto bierze klucze, podnośnik, i motylek do zmiany kół??Stf - Śro 06 Cze, 2012 ja chcę poupalać w końcu a nie zmieniać kółka do 12tej na lajciku na 9:30 się dojedzie, po drodze wciągnie śniadanko na Orlenie w Rykach, zmieni kółka i o 10 ogień.EmerytRs2 - Śro 06 Cze, 2012 dobra to ja na lajciku ruszam od siebie, o 9:00..i tez tak na 10:30 jestem, akurat będziecie mi mogli pożyczyc stuff do zmiany obuwia.
Mam mini grilika jednorazówk,e aczkolwiek zawsze moza skoczyć po większego, zresztanie jade tam opierdalać kotleta, tylko pojeździc i to do tego na prawym z kilkoma szybkimi driverami
Mam nadziję że Buni mnie weźmie na prawice do siebie, nigdy nie jeździłem Lotusem Kenet - Śro 06 Cze, 2012 Ja o 8 ruszam z Łomianek, będę się starał zalecieć jak najszybciej i z rozsądkiem, więc na tą 9.30 powinienem być.EmerytRs2 - Czw 07 Cze, 2012 kurwa, obudziłem się o 4:30... deszcz szybko leci pomylony Stf - Czw 07 Cze, 2012 Było lux. Pogoda koksik, trakcyjnie znaczy się. Evki na e85 i ohlinsie poza zasięgiem - te bardziej ziemskie już blisko. Ogólnie fajnie było poupalać po dłuższej przerwie - dziękuweczka Panowie za towarzystwo. Pozdr.roj - Czw 07 Cze, 2012 jako obserwator z ramienia hh.org:
-trasa bardzo fajna
-Emeryt jak nigdy zamiast zmieniać ciągle buty i opony to zrobił obie zmiany raz a potem natrzaskał naprawdę sporo kółek
- Stf jest robotem
- wahacze z usa nie należą do najtrwalszych
- Kenet ma taki progres, że jestem w szoku (ale stary bilsztajn nie robi roboty)pum - Czw 07 Cze, 2012 mimo wszystko jeblem ponad 100km po ulezu i jestem zadowolony.roj - Czw 07 Cze, 2012 no, szczęście w nieszczęściu, że to się nie stało na pierwszym kółku tylko już pod koniecKenet - Czw 07 Cze, 2012
roj napisał/a:
- Kenet ma taki progres, że jestem w szoku (ale stary bilsztajn nie robi roboty)
Kierowca gwizda, auto p*zda ale spokojnie, nowy zawias w planie na WST Bonczek - Czw 07 Cze, 2012 Jak pojeździliście to wnioskuje, że karetka musiała być?