Czarne Saxo? Nie poskłada się. Widziałem dzisiaj, Markowi wpadły opiłki metalu do głowicy plus jeden nowy przewód hamulcowy był zaciśnięty, jak zahamował jednym tylnym kołem to wiesz... Wahacz się wymienia. A nawet jak nie, to jutro coś popsujemy.
Taaa - no trudno, będę polował na kolejne terminy (chociaż 30-tego Maraton Warszawski koliduje )Greg - Wto 04 Wrz, 2012
Rasputin napisał/a:
A jest gdzieś do wglądu lista startujących? Bo ciekaw jestem czy bedzie sie z kim "ścigac"
Bo coś mi się wydaje,że najsłabszy znowu bedzie miał o 100ph więcej ode mnie
Jeśli ja będę to będziesz mógł mnie klepnąć - nie umiem auta bo ostatnio więcej stało niż jeździło. Kenet - Wto 04 Wrz, 2012
Weź panią to i w ten sposób damy radę. EmerytRs2 - Śro 05 Wrz, 2012 to była bardzo kusząca oferta eMie.
ech...kto przygarnie na oglądare?no name - Śro 05 Wrz, 2012
EmerytRs2 napisał/a:
ech...kto przygarnie na oglądare?
Może razem cienkim polecimy, co Ty na to ?EmerytRs2 - Śro 05 Wrz, 2012 jak mnie nikt nie adoptuje, zgadamy się.
ewentualnie możemy złyczłowiekdajem crdi M - Śro 05 Wrz, 2012 Emerycie - nie pisałeś jakiś czas,
przywiozłeś nam jakiś medal chociaż?EmerytRs2 - Śro 05 Wrz, 2012 nie startuję dopiero 9 września zefir - Śro 05 Wrz, 2012 roj - Śro 05 Wrz, 2012 Anonymous - Śro 05 Wrz, 2012 M, nieładnie
M - Czw 06 Wrz, 2012 Wiem, jestem zły człowiekKamill - Czw 06 Wrz, 2012 Kto jedzie i ma miejsce żeby mnie zabrać z Ryk do Warszawy, bo muszę auto w Rykach zostawić?
Wstępnie zaklepane mam u Keneta, ale dopiero wieczorem mi potwierdzi.