Greg - Nie 10 Lut, 2013 Miałem iPada 2, opyliłem go niedawno i kupiłem iPada mini - uważam, że to była genialna decyzja. Jestem z niego mega zadowolony, jest dużo poręczniejszy i wygodniejszy niż 10", przynajmniej do takich zastosowań w jakich ja go używam. Mistrz. Dwa razy lżejszy, można trzymać jedną ręką, nie ciąży w łapach po jakimś czasie, rozdzielczość ta sama. Jedyna gorsza rzecz na którą zwróciłem uwagę to przyciski sterowania głośnością - w 2/3/4 są lepsze, te mnie wqrwiają.PiTT - Pon 11 Lut, 2013 tylko że ipad 2 ma taki sam ekran jak ipad 1... jakbyś miał 3 lub 4 z retiną to by nie było tak pięknie
ja mam cały czas ipada 1 i jakbym go zamienił na ipada mini to bym się podpisał pod tym co napisałeś... ale z racji tego że miałem okazję porównać foty na ipadzie 3/4 z mini to w tej chwili bym go nie kupił, wolałbym poczekać aż wypuszczą mini z retiną, ew. teraz brać 4Greg - Pon 11 Lut, 2013 Szczerze mówiąc to Retina mi "nie robi" Nie używam go jakoś bardzo do zdjęć, wszystko co na nim robię jest dostatecznie wyraźne i mi to odpowiada. Widziałem Retinę, porównywałem do 2 i jest różnica oczywiście na plus, ale nie czuję potrzeby w tej chwili M - Wto 19 Lut, 2013 Wygląda bardzo ciekawie, trochę przeraża aplowy język - bjutiful, gordżys etc...
PiTT - Wto 19 Lut, 2013 przeciez to istna kopia filmow appla...
o co chodzi bo nie chce mi sie ogladac calego
reklama systemu ubuntu czy jakiegos konkretnego urzadzenia?
niegy nie korzystalem, faktycznie taki dobry?
pytam powaznieM - Wto 19 Lut, 2013
PiTT napisał/a:
przeciez to istna kopia filmow appla...
o co chodzi bo nie chce mi sie ogladac calego
reklama systemu ubuntu czy jakiegos konkretnego urzadzenia?
niegy nie korzystalem, faktycznie taki dobry?
pytam powaznie
To jest ubuntu pokazane na nowych nexusach 10 i 4.
Zrobili swój system na tablety i telefony - coś ala android, za kupę kasy opracowali usability etc. Kupujesz sobie nexusa 10 i instalujesz sobie ubuntu jeśli Ci pasuje.
To dopiero prezentacja, ja z tego nie korzystałem.
Oni mają kupę forsy na to, świetnie się rozwijają więc to nowy gracz - i bardzo dobrze bo nic tak dobrze podnosi jakości produktów jak konkurencja za plecami.zefir - Śro 20 Lut, 2013 Ubuntu juz jakies jest na mojego Nexusa dostepne, zreszta ilość modyfikacji całej serii nexus jest naprawde mega.
Ja po dwóch tygodniach używania nexusa moge tylko potwierdzić że 7 cali zupełnie do wystarcza do mejli/forum/www/pdf
do tego nexus jest niesamowicie wydajny i całkiem zajebiste gierki na nim chodzą
a i automapa zajebiscie sie prezentuje kubas - Sob 04 Maj, 2013 a ja mam rozkmine teraz ipad 4 czy galaxy tab czy ipad mini? zastosowanie to 90% dom, mało mobilne to będzie urządzenia. Na 10" jestem już chyba zdecydowany teraz pytanie czy warto dopłacać 1000zł do ipada?Bart - Sob 04 Maj, 2013 Szczerze - nie mam pojęcia.kubas - Sob 04 Maj, 2013 ojcze jak to, nie oglądałęś najnowszej gazetki auchana? Po jej obejrzeniu na pewno byłbyś ekspertem w tej sprawie.M - Sob 04 Maj, 2013 To jakbyś chciał kupować telewizor 40" do oglądania telewizji i pytał nas czy warto dopłacać do samsunga Bart - Sob 04 Maj, 2013 u mnie tylko Społem.Jakarti - Nie 05 Maj, 2013 kubas,
moja dziewczyna ma do sprzedania galaxy tab 2 ale 7 cali. nowka, nieuzywana. moglbym sie dowiedziec ile by za samsunga chcialakubas - Nie 05 Maj, 2013 jeśli możesz PiTT - Nie 05 Maj, 2013 Kubas, najlepiej idz do sklepu i porownaj
ja sie nie wypowiadam bo znowu nie wyjde obiektywnie