To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Kulturka - [B] Amerykańskie burgery i sztejki po polsku - Barnburger

Anonymous - Nie 11 Lis, 2012

Pirania napisał/a:
no no, ja zawsze jak idę zjeść do baru to się gapię po ludziach czy na wystarczająco wysokim poziomie są! inaczej wychodzę :rotfl:

Moze nie az tak ze wychodze ale nie lubie jesc jak obok sie dwoch "kolegow" karmi i glaszcze po kolankach... na szczescie siedzialem tylem ale Kuby wzrok byl rozbiegany :>

PiTT - Nie 11 Lis, 2012

jednak coś w tym jest, że jedzenie hamburgerów prowadzi do pedalstwa :lol2:
EmerytRs2 - Nie 11 Lis, 2012

AleX_R53 napisał/a:
"kolegow" karmi i glaszcze po kolankach...

kumpel kumpla ?? :D

Czysto hipotetycznie, gdybym był ownerem takowej knajpki, przychodzilibyście do mnie na takiego typu żarcie?

pytam całkiem serio....

EmerytRs2 napisał/a:
AleX_R53 napisał/a:
"kolegow" karmi i glaszcze po kolankach...

kumpel kumpla ?? :D

Czysto hipotetycznie, gdybym był ownerem takowej knajpki, przychodzilibyście do mnie na takiego typu żarcie?

pytam całkiem serio....

Jeśli byłoby smacznie i menu byłoby napisane z użyciem znaków interpunkcyjnych oraz podstawowych zasad gramatyki to tak :rotfl:

PiTT - Nie 11 Lis, 2012

karwa... jakbyś miał dobre żarcie to pewnie że tak :)
jakbyś miał kupę w kuchni to mimo znajomości i sympatii raczej byś nie miał wielu regularnych klientów

Kenet - Nie 11 Lis, 2012

Jak lokal będzie się nazywał Szok Tato Kupę to jestem :jupi:
no name - Nie 11 Lis, 2012

EmerytRs2 napisał/a:
pytam całkiem serio....

Widzę że ciągle Cię ciągnie w stronę gastronomi.

martin.h - Nie 11 Lis, 2012

EmerytRs2 napisał/a:

Musisz tylko wziąć pod uwagę, że sprzedając hamburgery kolegom z forum musiałbyś działać charytatywnie, czyli nie zarabiasz na kolegach. Działasz dla idei ;D

PiTT, do ogarnięcia, choć chyba nie mój przedział wiekowy, ale im człowiek starszy tym mniej zwraca uwagę na takie szczegóły ;D

Yarko - Nie 11 Lis, 2012

martin.h napisał/a:
wziąźć

:hm:

Bart - Nie 11 Lis, 2012

wziąźć do pociągu byle jakiego...

:lol2:
Miniac - Nie 11 Lis, 2012

Pirania napisał/a:
no no, ja zawsze jak idę zjeść do baru to się gapię po ludziach czy na wystarczająco wysokim poziomie są! inaczej wychodzę :rotfl:

Dla podtrzymania funkcji życiowych to zaglądam do lodówki, albo zamawiam cokolwiek z dowozem. Jak chce zjeść coś dobrego to bardzo ważne jest dla mnie co/z kim/jak i gdzie. Gdy masz ochotę potańczyć to pewnie też nie idziesz w pierwsze miejsce gdzie puszczają muzykę - prawda?

.. jeśli odpowiedziałaś negatywnie to polecam Disco Joker w Dzierzążni - się wytańczysz nawet wbrew woli, a i browar tani (tylko ciepły ze skrzynki i trzeba wypić na stojąco przy barze) :]

btw. ktoś jadł w Love Krove na Solcu? Jaki poziom reprezentują....klienci? :lol2:

Pirania - Pon 19 Lis, 2012

Miniaku, czy jakbym spotkała dwóch giejów w Promotorze to naprawdę o czymś świadczy ;-) Zdaje się, że chodzi o burgera, ale widocznie sie mylę :-)

Od jutra w Barn Burger nowe Limited Edition american hot dogs, czyli ostatnia paróweczka hrabiego Barykenta:

Come on baby - bagietka graham, kiełbasa wieprzowa 200g, sałata, chilli con carne, jalapeno, czerwona cebula, ser, śmietana, salsa fresca, fryty (19zł)
Suplement diety - bagietka pszenna, kiełbasa 200g, sałatka, krążki cebulowe, kiszona kapusta, ogórek, cebula prażona, bekon, remoulada, salsa fresca, fryty (19zł)

Kamill - Pon 19 Lis, 2012

Pirania napisał/a:
Miniaku, czy jakbym spotkała dwóch giejów w Promotorze to naprawdę o czymś świadczy ;-) Zdaje się, że chodzi o burgera, ale widocznie sie mylę :-)

Pewnie za halą ma tam pochowane new beatle, czekające w kolejce :rotfl:

no name - Pon 19 Lis, 2012

Pirania napisał/a:
Come on baby - bagietka graham, kiełbasa wieprzowa 200g, sałata, chilli con carne, jalapeno, czerwona cebula, ser, śmietana, salsa fresca, fryty (19zł)

xD
Ktoś się pisze jutro po 21-ej ?