M - Czw 11 Sie, 2011 TakMarek23 - Czw 11 Sie, 2011 w giulfie sie nadal zastanawiam czy dalej będą strzały po zmianie biegu. Bo niby to przez kat, że jakoś spaliny się tam gromadzą i pach saxorulez - Czw 11 Sie, 2011
PiTT napisał/a:
czy wydech ze 106 s16 pasuje do Saxo vts?
chodzi mi o mocowania i końcowkę
końcowy tłumik nie pasuje, ma inne wieszakiPiTT - Czw 11 Sie, 2011
saxorulez napisał/a:
PiTT napisał/a:
końcowy tłumik nie pasuje, ma inne wieszaki
dzięki Jakarti - Czw 18 Sie, 2011 ale wieszaka to Ci dorobi tlumikarz w 5 minut.. tylko miej ta gume. moge podac namiar na dobrego, taniegoPiTT - Wto 13 Wrz, 2011 dobra, szukam wydechu
wywaliłem kata i nie podchodzi mi obecny dźwięk na seryjnym wydechu
wchodzę w jakiś przelot, ma ktoś coś? kamil - Wto 13 Wrz, 2011 no jak chcesz to weź teraz ten mój. Ja do momentu zakupu drugiego fura to nie zakładam go PiTT - Wto 13 Wrz, 2011
kamil napisał/a:
no jak chcesz to weź teraz ten mój. Ja do momentu zakupu drugiego fura to nie zakładam go
ale jak założę to Ci go już nie oddam kamil - Wto 13 Wrz, 2011 no to mówi się trudno po co ma mi leżeć nie wiadomo ile. Zabieraj w pizdu i traktuj jako prezent urodzinowy.budzik - Wto 13 Wrz, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=roawvmwkd_M
Na prezenty urodzinowe PiTT - Wto 20 Wrz, 2011
saxorulez napisał/a:
PiTT napisał/a:
końcowy tłumik nie pasuje, ma inne wieszaki
małe sprostowanie
końcowy tłumik pasuje idealnie, jedynie inaczej jest końcówka spasowana, więc trzeba ją uciąć i spasować
dobra rada, w miejsce kata warto wstawić przelotówkę, eliminuje wszystkie metaliczne dzwięki Jakarti - Wto 20 Wrz, 2011
PiTT napisał/a:
dobra rada, w miejsce kata warto wstawić przelotówkę, eliminuje wszystkie metaliczne dzwięki
napisales to juz w kazdym temacie. basta PiTT - Wto 20 Wrz, 2011
Jakarti napisał/a:
PiTT napisał/a:
dobra rada, w miejsce kata warto wstawić przelotówkę, eliminuje wszystkie metaliczne dzwięki
napisales to juz w kazdym temacie. basta
hehehe, napiszę zaraz w TwoimPiTT - Pią 30 Wrz, 2011 właśnie sprzedałem kata za 160 zyla, nie wiem czy dużo czy mało, taką dostałem propozycję
pamiętam jak kilka lat temu sprzedawałem z renówki też za podobną kasę
ciekaw jestem jaki zarobek na tym może być
ktoś kto to kupuje za 160 musi sprzedać chyba za min. 200 lub więcej żeby mu się to opylało
ciekawy temat w sumie, co dalej robią z tymi wkładami, wytapiają platynę a potem do jubilera? Kamill - Sob 01 Paź, 2011
PiTT napisał/a:
właśnie sprzedałem kata za 160 zyla, nie wiem czy dużo czy mało, taką dostałem propozycję
pamiętam jak kilka lat temu sprzedawałem z renówki też za podobną kasę
ciekaw jestem jaki zarobek na tym może być
ktoś kto to kupuje za 160 musi sprzedać chyba za min. 200 lub więcej żeby mu się to opylało
ciekawy temat w sumie, co dalej robią z tymi wkładami, wytapiają platynę a potem do jubilera?
Kiedyś słyszałem ze wożą to do jakiejś specjalistycznej huty , najbliższa w niemczech, albo sprzedają dalej do pl.
Ja z daewoo opchnąłem za 360zł była raczej standardowej wielości, żaden grubas, poza tym znalazłem go na jezdni na Domanowskiej