Co się dzieje Wąski.....qbus - Śro 13 Mar, 2013 Jednorazowo... ale nie sposób było nie skorzystać z okazji
Cytat:
Jada Temple szt 2
Do końca nie wiadomo... jak zwykle rozbija się o kasę, wyjaśni się na dniach.zajcev_28 - Czw 14 Mar, 2013
Mick napisał/a:
Bad-i napisał/a:
No Panowie, jest strona jest harmonogram. Kto leci?
Jada Temple szt 2 i prawdopodobnie wrobel w RD3L
Hmm my też lecimy, Horecki/Poradzisz qbus - Czw 14 Mar, 2013 Ośle oni o Świdnickim a ty Czechowickim...zajcev_28 - Czw 14 Mar, 2013 a nie wiem co mi sie poebało
trza skończyć z piciem chyba..martin.h - Czw 14 Mar, 2013 Doszły mnie słuchy, że Szeja wsiada do po Janczakowego C2, będzie grubo rundi - Pią 15 Mar, 2013 A w temacie rajdów okręgowych co słusznie zostało zauważone a nie 3 liga AK Zamkowy jako chyba jedyny klub funduje nagrodę finansową dla najlepszego swoje członka w tym cyklu Spore szanse ma Marek23 i Hanys - my z Robertem jedziemy cały cykl nie wiem jak Marek bo licencji jeszcze nie przedłużał chyba , a Świdnica pewna Abarthem - kończy się poprawiać po Włochach i będzie dużo lepszy niż na Warszawskiej Barbórce qbus - Pią 15 Mar, 2013 Z tego co wiem to Marek ma jechać, niestety Clio zubożone sprzętowo ale zamierza powalczyć
Jako ciekawostka, mamy nadawać na żywo podczas Memoriału, link ma się pojawić jutro na profilu zespołu -> http://www.facebook.com/C...?ref=ts&fref=tsMarek23 - Pią 15 Mar, 2013 rundi jutro dzwonie, przedluzam licencje, jade.qbus - Nie 17 Mar, 2013
Wczoraj zrobilismy 9 czas w gen, 1 w osce z 5 s przewagi nad Kornickim. Ten DS to mega fajna i sprytna maszyna, swietnie reaguje na kazdy ruch kierownica, zmiany biegow za pomoca lopatek sa niewyobrazalnie szybkie a jeszcze nigdy nie mialem tyle roboty podczas 1 km jazdy, cały wic polegał na tym aby przerzucac sie z trybu oesowego na drogowy na tych bardziej wyslizganych miejscach. Do tego Janek jest naprawde mega dobrym kierowcą.
Atmosfera zupelnie inna niz z tym co spotkalem sie do tej pory, warto to bylo zobaczyc od srodka. Dzis ruszamy o 11.
Niedziela też była nasza, wygrane oba przejazdy w klasie, fur robił duuuuzo wieksze wrazenie z racji przyczepnosci na rozpedzaniach i hamowaniach. Bylo dobrze
siema - Wto 19 Mar, 2013 Gratki.
Będzie więcej startów z Chmielewskim?Przem_106 - Wto 19 Mar, 2013 GRATULACJE!
Bardzo fajnie. Na filmie widać dobrą szybkość i technikę. Prawdopodobnie Chmielewski leciał z pamięci, ale tak można powiedzieć o każdym kierowcy
Zdradź nam Qbus na jakich oponach jechaliście i jaka była temperatura?fydi - Wto 19 Mar, 2013 Gratuluję. Szkoda, że to taka krótka historia. Nie ma szansy, że jeszcze jakiś rajd pojedziecie?
P.S. pamiętam, jak oglądaliśmy drugi memoriał wspólnie i była duża beka z Chmielewskiego qbus - Czw 21 Mar, 2013
Cytat:
Zdradź nam Qbus na jakich oponach jechaliście i jaka była temperatura?
Na prologu ok -10/-12 stopni, 4 medie Pirelli bardzo mocno pociete + pociete nozykiem do tapet wzdludnie, grzane w kocach.
Na wlasciwym Memoriale ok 5 stopni, temp odczuwalna duzo wyzsza bo piekne slonce, 4 medie Pirelli pociete, grzane w kocach i pozniej jeszcze cala droge. Jak wiadac na ostatniej beczce przod odjechal, idealnie dobra guma jakby byly jeszcze 2 zakrety to bylo by na nich slabo
Cytat:
pamiętam, jak oglądaliśmy drugi memoriał wspólnie i była duża beka z Chmielewskiego
Hihi... a ja nie pamietam ale moooglo tak byc
Prawdopodobnie na 100% ale to nie o to nie o to, nagadać się nagadałem a oprócz tego obsługiwałem magiczny przycisk "STAGE"