olek - Czw 21 Lut, 2013 czeslaw, nie znasz litosci... Kuner - Czw 21 Lut, 2013 Alle się długo sprzedaje bo zdjęcia stare. Teraz się wkleja zdjęcia w snieżnym tle żeby ni było że długo się sprzedaje.. .ehhh Czesiek - zero pojęcia anjas - Czw 21 Lut, 2013 Brak śniegu za chwilę znów będzie aktualny.
Zresztą ważne, że Czesław ją bezawaryjnie użytkował.... Ja piernicze, jak nie chcesz pisać o remoncie i 21 gwarancji na silnik to przynajmniej to przemilcz ale nie kłam jak najgorszy handlarzyna.
Michał - Czw 21 Lut, 2013
Czesio napisał/a:
Bart napisał/a:
a co z poprzednią aukcją, przecież ktoś przez allegro ją kupił?
Cytat:
Najchętniej zamiana na Vw t4 , bądź passata b3/b4 w kombi
Kumpel mi podbijał i został z tą ceną ;]
o dżizas Cartoon - Czw 21 Lut, 2013 "Do tej pory bezawaryjne" - jeśli tego nie poprawisz, to zaraz wrzucę ogłoszenie na bezwypadkowe.net Kenet - Czw 21 Lut, 2013 Ale tak swoją drogą - dlaczego to sprzedajesz/zamieniasz skoro naprawiłeś? Nie da się nią jeździć czy o co chodzi. Bo tak serio, to o ile to by się kupy trzymało to nawet niezły upalator.Anonymous - Czw 21 Lut, 2013
Kenet napisał/a:
Ale tak swoją drogą - dlaczego to sprzedajesz/zamieniasz skoro naprawiłeś? Nie da się nią jeździć czy o co chodzi. Bo tak serio, to o ile to by się kupy trzymało to nawet niezły upalator.
Mam upatrzonego seja z klatą .Bart - Czw 21 Lut, 2013 taaa Cartoon - Czw 21 Lut, 2013 to po ch... piszesz o zamianie?
Z wrzuceniem na bezwypadkowy nie żartowałem - wk...urwia mnie takie ściemnianie.
Nie dość, że sprzedajesz szrota to jeszcze wciskasz, że jest bezawaryjny.Chloru - Czw 21 Lut, 2013 olek - Czw 21 Lut, 2013 to juz rodzaj jakiegos schorzenia, ja w to kurwa nie wierze.faldzip - Czw 21 Lut, 2013
Czesio napisał/a:
Kenet napisał/a:
Ale tak swoją drogą - dlaczego to sprzedajesz/zamieniasz skoro naprawiłeś? Nie da się nią jeździć czy o co chodzi. Bo tak serio, to o ile to by się kupy trzymało to nawet niezły upalator.
Mam upatrzonego seja z klatą .
i z bezawaryjnie użytkowaną głowicą do remontu...siema - Czw 21 Lut, 2013 To żeś się popisał przed milionami forumowiczów, czesław... Wstyd i smród.Kenet - Czw 21 Lut, 2013 Masz upatrzonego seja z klatką i będziesz go woził na Trackdaye T4ką czy na lawecie za Passatem TDI ?