Dziękuję - proszę o zgłoszenie się Barta,MI,Majka w jakimś moim temacie po pomuki.
Nie ma za co Janusz - Pon 15 Kwi, 2013 a ja a ja ??
ja uważam ze skutery sa dla frajerów M - Pon 15 Kwi, 2013 Zwaz na bajer...
Anonymous - Pon 15 Kwi, 2013 Dziś wystawiłem z garażu moje 850 cm3 i wam powiem , motór kurfa a nie te piździki . Nic innego nie da wam takie frajdy z jazdy . Jasne ?Franek - Wto 16 Kwi, 2013 to fajne, i chyba mega tanio za taki sprzęt?
http://allegro.pl/wloski-...3151386537.htmlBonczek - Czw 18 Kwi, 2013 Udało się samodzielnie odpalić skjuta, bajecznie proste - jednak szkoda, że mam zapalenie ucha i nie pojeżdżę Kamill - Czw 18 Kwi, 2013
Bonczek napisał/a:
Udało się samodzielnie odpalić skjuta, bajecznie proste - jednak szkoda, że mam zapalenie ucha i nie pojeżdżę
Nie trzeba było c1 z otwartą szybą ganiać Rasputin - Czw 18 Kwi, 2013 A zna ktoś w Wawie warsztat który zajmuje sie starymi motorami/motorowerami? Brakuje mi cierpliwości i wolę zapłacic niz się bawić z tą moją jawką. Zreszta jak ja sie za nia wezme to pewnie skoncze w sierpniu i tyle z jazdy bede miał Bart - Czw 18 Kwi, 2013 pwMichał - Czw 18 Kwi, 2013
nowa vespa
cena nie znana jeszcze ale generalnie kosiorBart - Czw 18 Kwi, 2013 jeśli już jeździć na vespie (co jest strasznie frajersko-pedalskie) to na takiej:
chyba popuściłem Bart - Czw 18 Kwi, 2013 nie twierdzę wcale, że to fura dla twardzieli Anonymous - Czw 18 Kwi, 2013 Pirania - Pią 26 Kwi, 2013 Kolejny dzień utwierdzenia się przekonaniu, że skuter ciepłą porą to zajebista sprawa. Zrobiłam 150 km w kilka godzin, a załatwiłam milion spraw. Nawet turbo i kolektor zawiozłam do spawania, i zacisk od Alfy do naprawy
Poza tym podjechałam dziś do Mopeda i padłam ze śmiechu. Za diagnostykę przedsezonową zaśpiewali 200zł! No litości, żeby powiedzieć mi, że mam klocki do wymiany, gaźnik do regulacji, filtry i olej do wymiany.. jakieś żarty, więc się pożegnałam i pojechałam do zaprzyjaźnionego serwisu motocyklowego gdzie oględziny robią za friko.